ostaa verkosta zydena generic

zydena

Generic Zydena

Mikä tämä tuote on?

 

Generic Zydena - lääke udenafil, jota markkinoi Dong-A Pharmaceuticalin kehittämä kauppanimellä Zydena Etelä-Koreassa. Sitä käytetään erektiohäiriöiden hoitoon, sillä se on melko nopea toiminta pitkällä kestoajalla (11 - 13 tuntia). Pillereitä on saatavilla 100 ja 200 mg annoksilla. Udenafil on saatavana Koreassa ja Filippiineillä.

Mitkä ovat käyttöohjeet?

Aikuiset ja vanhukset Aluksi 100 mg kerran vuorokaudessa otettiin noin 30 min-12 h ennen seksuaalista aktiivisuutta. Annosta voidaan nostaa 200 mg: aan.
Voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Mikä on vasta-aiheiden luettelo?

Vaikeat CV-häiriöt. Potilaat, joilla on aiempi episodiarinen iskeemisen optisen neuropatian (NAION) episodi. Vaikea maksan vajaatoiminta, hypotensio, HTN, viimeaikainen aivohalvaus tai MI, perinnölliset degeneratiiviset verkkokalvon häiriöt, esim. Retinitis pigmentosa. Samanaikainen antaminen yhdessä typpioksidin luovuttajien, orgaanisten nitraattien tai nitriittien kanssa. Vastasyntyneet, lapset, naiset.

Erityiset varotoimet

Esipesun häiriöiden diagnosoimiseksi ja potilaan taustalla olevien syiden selvittämiseksi on tunnistettava lääketieteellinen historia ja fyysinen koe ja tunnistettava asianmukainen hoito. Harkitse CV: n tilaa. Lopeta käyttö äkillisen näkökyvyn tai kuurouden vuoksi. Potilas w / lisääntyy herkkyys vasodilataattoreille (aortan ahtauma, hypertrofinen obstruktiivinen kardiomyopatia) tai ne, joilla on moninkertainen järjestelmäantrofia. Anatominen peniksen muodonmuutos (angulointi, cavernosaalinen fibroosi tai Peyronien tauti), olosuhteet, jotka saattavat altistaa priapismille (sirppisoluanemia, multippeli myelooma tai leukemia). Voi vaikuttaa ajokykyyn tai koneiden käyttökykyyn.

Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset?

Huuhtelu, päänsärky, huimaus, näön hämärtyminen, silmien punoitus, dyspepsia, nenän tukkoisuus.

Mitä aineita tämä lääke voi olla vuorovaikutuksessa?

Typpioksidi, orgaaniset nitraatit tai nitriitit; ketokonatsoli, itrakonatsoli, ritonaviiri, indinaviiri, simetidiini, erytromysiini, greippimehu; deksametasoni, rifampiini, kouristuslääkkeet. Nitroglyseriini, amlodipiinibesylaatti, a-salpaajat, omepratsoli.

zydena tilaus zydena vastaava tilaa zydena

siteatripla genericcetrine cialis cerzine cartia xt cerina
  • colopriv
  • rulide
  • norvasc
  • coumadin
  • olmetec