ostaa verkosta zofran generic

zofran

Ondansetron Hydrochloride tabletti

Mitä tämä lääke on?

ONDANSETRONia käytetään kemoterapian aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon. Sitä käytetään myös ehkäisemään tai hoitamaan pahoinvointia ja oksentelua leikkauksen jälkeen.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Haittavaikutuksia, jotka yleensä eivät vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilöstölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä):

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Tarkista lääkäriltäsi tai terveydenhuollon ammattilaisilta välittömästi, jos sinulla on merkkejä allergisesta reaktiosta.

Älä juo alkoholia tämän lääkkeen ottamisen aikana.

Missä voin pitää lääkettäni?

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Store between 2 and 30 degrees C (36 and 86 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

zofran

zofran tilaus zofran vastaava tilaa zofran

sitetilaa elavil tilaa trandate tilaa enablex tilaa red viagra tilaa cosopt tilaa ovulation test tilaa rheumatrex tilaa antabuse tilaa betadine tilaa cytotec tilaa cymbalta tilaa caverta tilaa actigall tilaa filitra professional tilaa hiv test tilaa principen tilaa asacol tilaa sinequan tilaa tricor tilaa scarend tilaa trileptal tilaa betadine tilaa kamagra oral jelly tilaa revatio tilaa amoxil tilaa emla tilaa acular tilaa minipress tilaa requip tilaa ventolin inhaler tilaa tadalis sx tilaa actos tilaa rocaltrol tilaa betagan tilaa revatio tilaa zanaflex tilaa savella tilaa inderal tilaa active pack tilaa tylenol tilaa prometrium tilaa demadex tilaa aczone tilaa questran tilaa parlodel tilaa intagra tilaa fildena professional tilaa renagel tilaa clarinex tilaa colcrys