ostaa verkosta zocor generic

zocor

Simvastatiinin tabletti

Mitä tämä lääke on?

SIMVASTATIN tunnetaan HMG-CoA-reduktaasin estäjänä tai "statiinina". Se alentaa kolesterolin ja triglyseridien määrää veressä. Tämä lääke voi myös vähentää sydänkohtauksen, aivohalvauksen tai muiden terveysongelmien riskiä potilailla, joilla on sydän- tai verisuonitautien riskitekijöitä. Ruokavalion ja elämäntavan muutoksia käytetään usein tämän lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Älä ota tätä lääkettä mihinkään seuraavista lääkkeistä:

Tämä lääke voi myös olla vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa:

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Käy lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa säännöllisissä tarkastuksissa. Saatat tarvita säännöllisiä testejä varmistaaksesi, että makasi toimii kunnolla.

Tell you doctor or health care professional right away if you get any unexplained muscle pain, tenderness, or weakness, especially if you also have a fever and tiredness.

This drug is only part of a total heart-health program. Your doctor or a dietician can suggest a low-cholesterol and low-fat diet to help. Avoid alcohol and smoking, and keep a proper exercise schedule.

Do not use this drug if you are pregnant or breast-feeding. Serious side effects to an unborn child or to an infant are possible. Talk to your doctor or pharmacist for more information.

If you are going to have surgery tell your health care professional that you are taking this drug.

Some drugs may increase the risk of side effects from simvastatin. If you are given certain antibiotics or antifungals, your doctor or health care professional may stop simvastatin for a short time. Check with your doctor or pharmacist for advice.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature below 30 degrees C (86 degrees F). Keep container tightly closed. Throw away any unused medicine after the expiration date.

zocor

zocor tilaus zocor vastaava tilaa zocor

siteatripla genericfinasterax exitop flox ex floxyfral farlutal
  • apranax
  • primolut-nor
  • spirophar
  • atrovent
  • xylocaine