ostaa verkosta vesicare generic

vesicare

Solifenasiinin tabletti

Mitä tämä lääke on?

SOLIFENACIN vähentää virtsarakon ja virtsateiden lihaskouristuksia.

Solifenasiinia käytetään yliaktiivisen virtsarakon oireiden hoitoon, kuten usein tai kiireelliseen virtsaamiseen ja inkontinenssiin (virtsahäiriö).

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä Solifenacinia, jos olet allerginen solifenasiinille tai sinulla on tiettyjä ehtoja. Varmista, että lääkärisi tietää, onko sinulla:

Varmista, että voit turvallisesti ottaa Solifenacin-hoidon, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista:

Ei tiedetä, johtaako solifenasiini äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Sinun ei tule imettää, kun käytät Solifenacinia.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota Solifenacin juuri niin kuin lääkäri on määrännyt. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidä kauemmin kuin suositellaan. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita.

Solifenasiinia käytetään yleensä kerran päivässä. Noudata lääkärisi ohjeita.

Ota tämä lääke vedellä.

Älä murskaa, pureskele tai katkaise tabletti. Swallow it whole.

Solifenasiini voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Säilytä solifenasiinia huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä pullo tiukasti suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Vältä ylikuumenemista tai kuivumista rasituksen aikana ja kuumalla säällä. Solifenasiini voi vähentää hikoilua ja saatat olla alttiimpi lämpöhäiriöille.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa näön hämärtymistä ja heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajetat tai teet mitään, mikä edellyttää sinua olla varuillaan ja näkemään selvästi.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction to Solifenacin: hives; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Stop using Solifenacin and call your doctor at once if you have a serious side effect such as:

Less serious Solifenacin side effects may include:

What may interact with this medicine?

Tell your doctor about all other medicines you use, especially:

This list is not complete and other drugs may interact with Solifenacin. Tell your doctor about all medications you use. This includes prescription, over-the-counter, vitamin, and herbal products. Do not start a new medication without telling your doctor.

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat.

vesicare

vesicare tilaus vesicare vastaava tilaa vesicare

sitetilaa kamagra effervescent tilaa principen tilaa cortaid tilaa scarend tilaa famvir tilaa mestinon tilaa myambutol tilaa zyrtec tilaa clozaril tilaa efudex tilaa medrol tilaa zocor tilaa levitra tilaa zoloft tilaa minipress tilaa tadalista super active tilaa acticin tilaa lodine tilaa advair diskus tilaa hiv test tilaa lozol tilaa cialis professional tilaa vytorin tilaa lioresal tilaa ponstel tilaa differin tilaa advair diskus tilaa coumadin tilaa phoslo tilaa allegra tilaa revatio tilaa avana tilaa retrovir tilaa vpxl tilaa timoptic tilaa altace tilaa lamisil tilaa ginette35 tilaa allegra tilaa proscar tilaa requip tilaa nexavar tilaa priligy tilaa claritin tilaa myambutol tilaa colcrys tilaa active pack tilaa naprosyn tilaa rheumatrex tilaa allegra