ostaa verkosta tylenol generic

tylenol

Acetaminofen (parasetamoli) -tabletti

Mitä tämä lääke on?

ACETAMINOPHEN on kivunlievitys. Sitä käytetään lievän kivun ja kuumeen hoitoon.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Suositeltu enimmäisannos aikuisille on 4 grammaa.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä alle 6-vuotiaille lapsille tietyissä olosuhteissa, sovelletaan varotoimia.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle, jos kipu kestää yli 10 päivää (5 päivää lapsille), jos se pahenee tai jos on uusi tai erilainen kipu. Tarkista myös lääkäriltä, ​​jos kuume kestää yli 3 päivää.

Älä käytä asetaminofeenia (Tylenolia) tai muita lääkkeitä, jotka sisältävät acetaminophenia tämän lääkkeen kanssa. Liian paljon asetaminofeeni voi olla erittäin vaarallinen ja aiheuttaa yliannostusta. Lue tarrat huolellisesti.

Ilmoita mahdollisesta yliannoksesta lääkärillesi välittömästi, vaikka oireita ei olisikaan. Lisäannosten vaikutuksia ei ole nähtävissä monien päivien ajan.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of reach of children.

tylenol tilaus tylenol vastaava tilaa tylenol

sitetilaa efudex tilaa zoloft tilaa xarelto tilaa silagra tilaa avana tilaa nexavar tilaa symmetrel tilaa suhagra tilaa coumadin tilaa super p force jelly tilaa prometrium tilaa priligy tilaa microzide tilaa mellaril tilaa nexavar tilaa triple trial pack tilaa tylenol tilaa cialis sublingual tilaa kamagra soft tilaa penegra tilaa acofide tilaa atarax tilaa trileptal tilaa requip tilaa clozaril tilaa aceon tilaa dramamine tilaa imuran tilaa vesicare tilaa silvitra tilaa addyi tilaa cleocin tilaa scarend tilaa ziac tilaa zanaflex tilaa ticlid tilaa minocin tilaa shield tilaa oxytrol tilaa strattera tilaa mestinon tilaa dramamine tilaa iressa tilaa atripla tilaa tenoretic tilaa actoplus tilaa xalatan tilaa ranexa tilaa clomid tilaa glucophage