ostaa verkosta tessalon generic

tessalon

Benzonatate-kapselit

Mitä tämä lääke on?

BENZONATATE on huumausaine ei-huumausaine. Se toimii numbing kurkun ja keuhkojen, jolloin yskä reflex vähemmän aktiivinen. Benzonatata käytetään lievittämään yskää. Benzonataaattia voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä tätä lääkitystä, jos olet allerginen bentsonataa- tiin tai ajankohtaisiin ärsyttäviin lääkkeisiin, kuten tetrakaiiniin tai prokaiiniksi (löytyy joissakin hyönteis- puremissä ja auringonpolttamoissa).
FDA: n raskausluokkaan C. Ei tiedetä aiheuttaako bentsonaatti vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta tämän lääkityksen käytön aikana. Ei tiedetä aiheuttaako bentsonaatti äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä tätä lääkitystä ilmoittamatta lääkärillesi, jos imetät vauvaa. Älä anna tätä lääkettä alle 10-vuotiaalle lapselle ilman lääkärin apua. Bentonaattiarvon yliannostus voi olla hengenvaarallinen erityisesti lapselle.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidä kauemmin kuin suositellaan. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita. Kysy aina lääkäriltä, ​​ennen kuin antaa lapselle yskänlääke. Kuolema voi syntyä yskän ja kylmäaineiden väärinkäytöstä hyvin pienissä lapsissa. Ota jokainen annos täydellä lasillisella vedellä. Älä käytä tätä lääkitystä, jos olet allerginen bentsonatateille tai paikallisille pahentaville lääkkeille kuten tetrakaiini tai prokaiini (löytyy joissakin hyönteisten purema ja auringonpolttama voiteet). Älä koskaan imee tai pureskele bentonataatti-kapselia . Niele pilleri kokonaan. Kapselin imeytyminen tai pureskeleminen voi aiheuttaa suun ja kurkun tunteen tai aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Mitä jos unohdan annoksen?

Käytä jäänyt annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä korvaamattoman annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Ennen kuin käytät bentsonataaattia, kerro lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka antavat sinulle univaikeita (kuten kylmä- tai allergialääkkeet, rauhoittavat lääkkeet, narkoottiset kipulääkkeet, unilääkkeet, lihaskouristimet ja lääkkeet kouristuksia, masennusta tai ahdistusta varten). Ne voivat lisätä bentsonatatan uneliaisuutta ja muita haittavaikutuksia. Saattaa olla muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa bentsonatsaatin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät. Tämä sisältää reseptilääkkeitä, over-the-counter-vitamiinia, vitamiineja ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uutta lääkitystä kerrottuasi lääkärillesi.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Älä koskaan imee tai pureskele bentonataatti-kapselia . Niele pilleri kokonaan. Kapselin imeytyminen tai pureskeleminen voi aiheuttaa suun ja kurkun tunteen tai aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia. Bentsonattaatin vakavia haittavaikutuksia ovat tukehtuminen, rintakipu tai tunnottomuus, tunne kuin saatat ohittaa, sekavuus tai aistiharhat. Jotkut näistä haittavaikutuksista voivat johtua bonsonaattikapseleiden pureskelusta tai imemisestä.
Älä anna tätä lääkettä alle 10-vuotiaalle lapselle ilman lääkärin apua. Bentonaattiarvon yliannostus voi olla hengenvaarallinen lapselle.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.
Älä käytä bentsonataaattia ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus, kuten:

Jotkut näistä haittavaikutuksista voivat johtua bonsonaattikapseleiden pureskelusta tai imemisestä.
Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista ja muut voivat ilmetä.

Missä voin pitää lääkettäni?

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta, kuumuudelta ja valolta.

tessalon

tessalon tilaus tessalon vastaava tilaa tessalon

siteatripla genericmellaril mefe basan micronase myfortic micardis hct
  • aldactone
  • salbumol
  • aberel
  • buspar
  • nalorex