ostaa verkosta suprax generic

suprax

Cefixime tabletti

Mitä tämä lääke on?

CEFIXIME on antibiootti. Sitä käytetään korvien, keuhkojen, lantion, kurkun ja virtsateiden infektioiden hoitoon. Se ei toimi kylmän, flunssan tai muiden virusinfektioiden vuoksi.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman. Jos se häiritsee vatsasi, ota se ruoan kanssa. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan, vaikka luulet olevasi paremmin. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä varhain.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä lapsille, jotka ovat alle 6 kuukautta valituissa olosuhteissa, sovelletaan varotoimenpiteitä.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät parane tai jos saat uusia oireita. Lääkäri tarkkailee tilanne ja veri toimii tarpeen mukaan.

Do not treat diarrhea with over the counter products. Contact your doctor if you have diarrhea that lasts more than 2 days or if it is severe and watery.

This medicine can interfere with some urine glucose and some urine ketone tests. If you use such tests, talk with your health care professional.

If you are being treated for a sexually transmitted disease, avoid sexual contact until you have finished your treatment. Having sex can infect your sexual partner.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 20 and 25 degrees C (68 and 77 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

suprax

suprax tilaus suprax vastaava tilaa suprax

sitetilaa avalide tilaa yasmin tilaa nexavar tilaa frumil tilaa mobic tilaa advair diskus tilaa avodart tilaa adalat tilaa altace tilaa ddavp tilaa persantine tilaa tadalista professional tilaa eldepryl tilaa flagyl tilaa danocrine tilaa norvasc tilaa zantac tilaa ziagen tilaa fildena super active tilaa xarelto tilaa furadantin tilaa revlimid tilaa aromasin tilaa asacol tilaa glucophage tilaa keppra tilaa vesicare tilaa flagyl tilaa imdur tilaa myambutol tilaa rogaine tilaa lopressor tilaa lotemax tilaa efudex tilaa viagra professional tilaa aricept tilaa feldene tilaa aciphex tilaa avana tilaa frumil tilaa depakote tilaa rulide tilaa cipro tilaa neoral tilaa azelex tilaa kaletra tilaa cenforce tilaa aralen tilaa imitrex tilaa medrol