ostaa verkosta sumycin generic

sumycin

Tetrasykliinikapselit

Mitä tämä lääke on?

TETRACYCLINE on antibiootti. Se tappaa tai pysäyttää joidenkin bakteerien kasvun. Tätä lääkettä käytetään monenlaisten infektioiden, kuten ihon, luun, hengitysteiden, sinus, korvan ja virtsatietulehdusten hoitoon. Se käsittelee myös tiettyjä sukupuolitauteja. Se ei toimi kylmän, flunssan tai muiden virusinfektioiden vuoksi.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta täydellä lasillisella vettä. Ota tämä lääke tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen tai vähintään 2 tuntia ruoan jälkeen. Älä ota ruokaa tai meijeriä. Älä murskaa tai pureskele. Ota pystyssä tai istuma-asennossa. Veden ottaminen ensin ennen lääkkeen ottamista voi auttaa sinua nielemään se. Ota nukkumaanmenoa vähintään 10 minuuttia ennen makaamista. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan, vaikka luulet olevasi parempi. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä varhain.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät parane tai jos ne pahenevat.

This medicine can make you more sensitive to the sun. Keep out of the sun. If you cannot avoid being in the sun, wear protective clothing and use sunscreen. Do not use sun lamps or tanning beds/booths.

Birth control pills may not work properly while you are taking this medicine. Talk to your doctor about using an extra method of birth control.

If you are being treated for a sexually transmitted disease, avoid sexual contact until you have finished your treatment. Your sexual partner may also need treatment.

Avoid products with aluminum, calcium, magnesium, iron, zinc, or sodium bicarbonate for 2 hours before and after taking a dose of this medicine.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Protect from light. Throw away any unused medicine after the expiration date.

sumycin

sumycin tilaus sumycin vastaava tilaa sumycin

siteatripla genericzyvox vytorin zeffix zyvoxid zetia
  • renvela
  • alpress
  • pletal
  • olmetec
  • antarene