ostaa verkosta pepcid generic

pepcid

Famotidiinitabletti

Mitä tämä lääke on?

FAMOTIDINE on eräänlainen antihistamiini, joka estää mahahapon vapautumista. Sitä käytetään maha- tai suolen haavaumien hoitoon. Se voi myös lievittää närästystä hapon refluksi.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Jos käytät tätä lääkettä vain kerran päivässä, ota se nukkumaan mennessä. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilölle, jos tila ei ole parantunut tai jos se pahenee. Lopeta koko tablettien määrä, vaikka olisitkin parempaa.

Älä käytä aspiriinia, ibuprofeenia tai muita tulehduksia ehkäiseviä lääkkeitä. Nämä voivat pahentaa tilanne.

Älä tupakoi savukkeita tai juo alkoholia. Nämä aiheuttavat ärsytystä mahalaukussa ja voivat lisätä aikaa haavojen paranemiseen.

Jos tarvitset antasidia, ota se vähintään 1 tunti ennen tai 1 tunnin kuluttua tämän lääkkeen ottamisesta. Tämä lääke ei ole yhtä tehokas, jos sitä käytetään samanaikaisesti antasidin kanssa.

Jos sinusta tulee musta, levitä ulosteita tai oksentaa oksanpohjaa, soita lääkäriisi tai terveydenhuollon ammattilaiseen kerralla. Sinulla voi olla verenvuoto haavauma.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Do not freeze. Throw away any unused medicine after the expiration date.

pepcid

pepcid tilaus pepcid vastaava tilaa pepcid

sitetilaa nizoral cream tilaa urispas tilaa strattera tilaa dulcolax tilaa adalat tilaa brand cialis tilaa plavix tilaa ventolin inhaler tilaa livalo tilaa lopressor tilaa trental tilaa zoloft tilaa aventyl tilaa gyne lotrimin tilaa fasigyn tilaa rythmol tilaa thorazine tilaa adalat tilaa geodon tilaa cyclogyl tilaa januvia tilaa coreg tilaa lenalidomide tilaa reglan tilaa tylenol tilaa albenza tilaa antabuse tilaa lotemax tilaa prilosec tilaa ventolin inhaler tilaa suprax tilaa danocrine tilaa sildalis tilaa namzaric tilaa minocin tilaa stromectol tilaa renagel tilaa ciloxan tilaa principen tilaa colcrys tilaa revatio tilaa lopressor tilaa ciloxan tilaa tadalista professional tilaa vigora tilaa mellaril tilaa minipress tilaa silvitra tilaa motrin tilaa xalatan