ostaa verkosta onglyza generic

onglyza

Saxagliptin tabletti

Mitä tämä lääke on?

SAXAGLIPTIN on oraalinen diabeteslääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeriarvoja. Se toimii säätämällä ruumiin insuliinipitoisuuksia syömisen jälkeen.

Saxagliptin on tarkoitettu tyypin 2 diabetesta sairastaville. Sitä käytetään joskus yhdessä muiden diabeteslääkkeiden kanssa, mutta se ei ole tarkoitettu tyypin 1 diabeteksen hoitoon.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä saksagliptiinia, jos sinulla on ollut vaikea allerginen reaktio saksagliptiinille tai jos olet diabetesta sisältävällä ketoasidoosilla (ota yhteys lääkäriisi insuliinihoitoon).

Jotta voisit turvallisesti ottaa Saxagliptinia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskauden luokka B. Saxagliptin ei ole odotettavissa olevan haitallista syntymättömälle lapselle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Ei tiedetä, saako saksagliptiini rintamaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Saxagliptinia ei saa antaa alle 18-vuotiaalle lapselle ilman lääkärin neuvoja.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota Saxagliptin juuri lääkärin määräämällä tavalla. Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Noudata lääkärisi ohjeita.

Älä murskata, pureskele tai hajota Saxagliptin-tabletti. Swallow it whole.

Verensokerisi on tarkistettava usein, ja saatat tarvita muita verikokeita lääkärisi toimistossa.

Alhainen verensokeri (hypoglykemia) voi tapahtua kaikille, joilla on diabetes. Oireita ovat päänsärky, nälkä, hikoilu, vaalea iho, ärtyneisyys, huimaus, tunne järkyttävät tai keskittymisvaikeudet. Pidä aina sokerin lähde kanssasi, jos sinulla on alhainen verensokeri. Sokerin lähteitä ovat hedelmämehu, kova karkki, keksejä, rusinoita ja ei-ruokavaliota. Varmista, että perheenne ja läheiset ystäväsi osaavat auttaa sinua hätätilanteessa.

Jos sinulla on vaikea hypoglykemia ja et voi syödä tai juoda, käytä glukagoni-injektiota. Lääkäri voi määrätä glukagonin hätäpumppauspaketin ja kertoa, miten sitä käytetään.

Tarkista verensokeri huolellisesti stressin, matkan, sairauden, leikkauksen tai lääketieteellisen hätätilanteen, voimakkaan harjoituksen aikana tai jos juot alkoholia tai ohita aterioita. Nämä asiat voivat vaikuttaa glukoosipitoisuuksiin, ja annostustarpeesi voivat myös muuttua. Älä muuta lääkitysannosta tai aikataulua ilman lääkärisi neuvoja.

Lääkärisi saattaa haluta, että lopetat saksonlääkkeen ottamisen lyhyessä ajassa, jos sairastut, kuumetta tai infektiota tai jos sinulla on leikkaus tai sairaushäiriö.

Saxagliptin on vain osa täydellistä hoitohoitoa, johon sisältyy myös ruokavalio, liikunta, painonhallinta ja mahdollisesti muut lääkkeet. On tärkeää käyttää tätä lääkettä säännöllisesti, jotta siitä saataisiin eniten hyötyä. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan.

Mitä jos unohdan annoksen?

Take the missed dose as soon as you remember. If it is almost time for your next dose, skip the missed dose and take the medicine at your next regularly scheduled time. Do not take extra medicine to make up the missed dose.

What may interact with this medicine?

Other drugs may increase or decrease the effects of Saxagliptin on lowering your blood sugar. Tell your doctor about all medications you use. This includes prescription and over-the-counter medicines, vitamins, and herbal products. Not all possible interactions are listed in this medication guide.

What should I watch for while taking this medicine?

Follow your doctor's instructions about any restrictions on food, beverages, or activity.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction to Saxagliptin: hives, a purple or red skin rash that spreads and causes blistering and peeling; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Call your doctor at once if you have:

Common Saxagliptin side effects may include:

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat

onglyza

onglyza tilaus onglyza vastaava tilaa onglyza

sitetilaa atripla tilaa sk tilaa savella tilaa scarend tilaa pentasa tilaa tadacip tilaa dulcolax tilaa truvada tilaa cyklokapron tilaa zofran tilaa zestoretic tilaa parafon tilaa scarend tilaa bactrim tilaa efavirenz tilaa estrace tilaa singulair tilaa vega extra cobra tilaa clomid tilaa symmetrel tilaa pentasa tilaa spiriva tilaa ticlid tilaa tadalista professional tilaa motilium tilaa zantac tilaa cyklokapron tilaa tenoretic tilaa locoid tilaa rogaine tilaa entresto tilaa nizoral tilaa lincocin tilaa aralen tilaa evista tilaa bimatoprost tilaa urecholine tilaa penegra tilaa zyprexa tilaa azilect tilaa ovulation test tilaa zantac tilaa rogaine tilaa fildena super active tilaa aristocort tilaa albenza tilaa questran tilaa timoptic tilaa videx tilaa vermox