ostaa verkosta omnicef generic

omnicef

Cefdinir kapseli

Mitä tämä lääke on?

CEFDINIR on kefalosporiini antibiootti. Se käsittelee monenlaisia ​​infektioita, kuten ihon, hengitysteiden, sinusieni, korvien ja virtsateiden tulehduksia.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta. Niele se juomalla vettä. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman. Jos se järkyttää vatsasi, se voi auttaa ottamaan sen ruoan kanssa. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Viimeistele kaikki lääkärisi, vaikka olet luulet tartuntasi paremmaksi.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia. Annoksen välillä tulisi olla vähintään 4-6 tuntia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle, jos oireesi eivät parane muutamassa päivässä.

If you are diabetic you may get a false-positive result for sugar in your urine. Check with your doctor or health care professional before you change your diet or the dose of your diabetes medicine.

What side effects may I notice from this medicne?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Throw the medicine away after the expiration date.

omnicef

omnicef tilaus omnicef vastaava tilaa omnicef

sitetilaa diovan tilaa norvir tilaa xylocaine tilaa canasa tilaa cytoxan tilaa filitra professional tilaa nexium tilaa plaquenil tilaa combivent tilaa lopid tilaa diamox tilaa betapace tilaa addyi tilaa zestoretic tilaa demadex tilaa zydena tilaa trecator tilaa trileptal tilaa ceclor tilaa sporanox tilaa vega extra cobra tilaa fi.zip tilaa alphagan tilaa jalyn tilaa pepcid tilaa minocin tilaa sildalis tilaa lotrisone tilaa benzoyl tilaa abilify tilaa medrol tilaa glucotrol tilaa ocuflox tilaa levaquin tilaa mobic tilaa tribenzor tilaa trial packs tilaa biaxin tilaa licon tilaa aralen tilaa plavix tilaa spiriva tilaa cialis super active tilaa prograf tilaa rythmol tilaa jardiance tilaa prilosec tilaa niaspan tilaa edarbi tilaa tenoretic