ostaa verkosta ocuflox generic

ocuflox

Ofloxacin 0,3% liuos

Mitä tämä lääke on?

OFLOXACIN on kinoloni-antibiootti. Sitä käytetään silmien bakteeri-infektioiden hoitoon.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain silmässä. Älä ota suuhun. Pese kädet ennen käyttöä ja sen jälkeen. Kallista päätäsi hieman alaspäin ja vedä alempi silmäluomen alas etusormella pussin muodostamiseksi. Älä koske tiputtimen kärkeen silmään, sormenpäihin tai muihin pintoihin. Purista määrä tippaa pussiin. Sulje silmä kevyesti levittää pudotuksia. Visiosi voi hämärtyä muutaman minuutin. Käytä annoksia säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Lopeta lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämä kurssi, vaikka luulet olosi paremmin.

Ota yhteyttä lastenlääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen tämän lääkityksen käytöstä lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos uskot, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa sitä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen tämän lääkkeen, käytä sitä mahdollisimman pian. Jos kuitenkin on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita jäänyt annos ja palaa normaaliin annosteluun.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita silmätarvikkeita kerrottuasi lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät parane 2-3 päivässä. Jos havaitset allergisen reaktion, lopeta silmätuotteen käyttö ja soita lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle.

Käytä aurinkolaseja, jos tämä lääke tekee silmäsi herkemmäksi valolle. Älä käytä piilolinssejä, kun sinulla on silmätulehduksen merkkejä tai oireita. Kysy lääkäriltäsi tai terveydenhuollon ammattilaiselta, kun voit aloittaa linssien käytön uudelleen.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 25 degrees C (59 and 77 degrees F). Throw away any unused eye solution after the expiration date.

ocuflox

ocuflox tilaus ocuflox vastaava tilaa ocuflox

sitetilaa sinequan tilaa seromycin tilaa ziagen tilaa parlodel tilaa trandate tilaa omnicef tilaa zenegra tilaa fusiderm tilaa fluoxetine tilaa atarax tilaa lexapro tilaa lozol tilaa revatio tilaa sumycin tilaa furacin tilaa serevent tilaa antabuse tilaa rythmol tilaa requip tilaa fildena strong tilaa timoptic tilaa patanol tilaa skelaxin tilaa aventyl tilaa cymbalta tilaa xyzal tilaa mestinon tilaa levitra oral jelly tilaa testosterone tilaa hard on oral jelly tilaa intagra tilaa nolvadex tilaa caverta tilaa hard on oral jelly tilaa contractubex tilaa aceon tilaa actoplus tilaa cialis oral jelly tilaa geodon tilaa ginette35 tilaa desonate tilaa vepesid tilaa videx tilaa ziana tilaa procoralan tilaa elavil tilaa rifadin tilaa rocaltrol tilaa altace tilaa imuran