ostaa verkosta nizoral cream generic

nizoral-cream

Ketokonatsoli 2% kerma

Mitä tämä lääke on?

KETOCONAZOLE on sienilääkettä. Sitä käytetään sieni-infektioiden, kuten sormusten, jock-kutina, aurinko-sieni ja hilse.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet ennen käyttöä ja sen jälkeen. Jos käsi tai kynsien infektio hoidetaan, pese kädet ennen käyttöä. Levitä ohut kerros kermaa, joka peittää ihon ja ympäröivän alueen. Voit peittää alueen steriilillä sideharsoilla tai sidoksella. Älä käytä ilmatiivista sidetta, kuten muovipäällystettyä sidetta. Älä ota kerma silmiisi. Jos teet, huuhtele runsaalla viileällä vesijohtovedellä. Lopeta lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämä kurssi, vaikka luulet olosi paremmin. Älä lopeta muiden kuin lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeita.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun voit. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, käytä vain tätä annosta. Älä käytä kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita ihotuotteita kerrottuasi lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät paranna 1-2 viikkoa.

Jos käytät tätä lääkettä jock itch, varmista kuivata nivusiin täysin uimisen jälkeen. Älä käytä alusvaatteita, jotka ovat tiukasti kiinni tai valmistettu synteettisistä kuiduista, kuten rayonista tai nailonista. Käytä löysää asennusta, puuvillaa.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Haittavaikutuksia, jotka yleensä eivät vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilöstölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä):

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä minun pitäisi säilyttää lääkeni?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Keep container tightly closed. Throw away any unused medicine after the expiration date.

nizoral-cream

nizoral cream tilaus nizoral cream vastaava tilaa nizoral cream

sitetilaa reglan tilaa lithobid tilaa eulexin tilaa revlimid tilaa triple trial pack tilaa rhinocort tilaa edarbi tilaa efavirenz tilaa rocaltrol tilaa aczone tilaa ziagen tilaa xalatan tilaa desyrel tilaa levaquin tilaa zyloprim tilaa aventyl tilaa enablex tilaa cialis soft tilaa clozaril tilaa lenalidomide tilaa clarinex tilaa kamagra tilaa imuran tilaa tadalista super active tilaa active pack tilaa casodex tilaa ceclor tilaa maxalt tilaa hytrin tilaa emla tilaa trandate tilaa bactrim tilaa temovate tilaa chloromycetin tilaa tessalon tilaa protonix tilaa vesicare tilaa boniva tilaa zomig tilaa parafon tilaa caverta tilaa zebeta tilaa namzaric tilaa imdur tilaa jalyn tilaa motrin tilaa loxitane tilaa singulair tilaa serevent tilaa robitussin