ostaa verkosta nizoral cream generic

nizoral-cream

Ketokonatsoli 2% kerma

Mitä tämä lääke on?

KETOCONAZOLE on sienilääkettä. Sitä käytetään sieni-infektioiden, kuten sormusten, jock-kutina, aurinko-sieni ja hilse.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet ennen käyttöä ja sen jälkeen. Jos käsi tai kynsien infektio hoidetaan, pese kädet ennen käyttöä. Levitä ohut kerros kermaa, joka peittää ihon ja ympäröivän alueen. Voit peittää alueen steriilillä sideharsoilla tai sidoksella. Älä käytä ilmatiivista sidetta, kuten muovipäällystettyä sidetta. Älä ota kerma silmiisi. Jos teet, huuhtele runsaalla viileällä vesijohtovedellä. Lopeta lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen määräämä kurssi, vaikka luulet olosi paremmin. Älä lopeta muiden kuin lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeita.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun voit. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, käytä vain tätä annosta. Älä käytä kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita ihotuotteita kerrottuasi lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Anna terveydenhuollon tarjoajille luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät paranna 1-2 viikkoa.

Jos käytät tätä lääkettä jock itch, varmista kuivata nivusiin täysin uimisen jälkeen. Älä käytä alusvaatteita, jotka ovat tiukasti kiinni tai valmistettu synteettisistä kuiduista, kuten rayonista tai nailonista. Käytä löysää asennusta, puuvillaa.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Haittavaikutuksia, jotka yleensä eivät vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilöstölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä):

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä minun pitäisi säilyttää lääkeni?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Keep container tightly closed. Throw away any unused medicine after the expiration date.

nizoral-cream

nizoral cream tilaus nizoral cream vastaava tilaa nizoral cream

sitetilaa ranexa tilaa colofac tilaa lenalidomide tilaa rythmol tilaa maxalt tilaa suprax tilaa kamagra gold tilaa procoralan tilaa fildena extra power tilaa metaglip tilaa diflucan tilaa tadora tilaa lamisil tilaa canasa tilaa actigall tilaa spiriva tilaa zithromax dispersible tilaa trandate tilaa bactroban tilaa xeloda tilaa bepreve tilaa ciloxan tilaa desogen tilaa ranexa tilaa arimidex tilaa kaletra tilaa loxitane tilaa intagra tilaa allegra tilaa epivir tilaa advair tilaa rulide tilaa mestinon tilaa lomexin tilaa keppra tilaa arcoxia tilaa duricef tilaa vigora tilaa savella tilaa pradaxa tilaa keflex tilaa acular tilaa keppra tilaa vytorin tilaa celexa tilaa lenalidomide tilaa renova tilaa calan tilaa epivir tilaa temovate