ostaa verkosta lotrisone generic

lotrisone

Betametasoni ja klotrimatsoli

Mitä tämä lääke on?

Betametasoni ja klotrimatsoli kerma sisältävät yhdistelmää betametasonista ja klotrimatsolista. Betametasoni on steroidi, joka vähentää kutinaa, turvotusta ja ihon punoitusta. Clotrimazole on sienilääke, joka torjuu sienestä aiheutuvia infektioita.

Betametasoni ja Clotrimazole kerma käytetään hoitamaan sieni ihon infektioita, kuten urheilijan jalka, jock kutina, ja silsa.

Betametasonia ja klotrimatsolia voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä Betametasone ja Clotrimazole kerma, jos olet allerginen betametasoni tai clotrimazole.

Varmistaaksesi, että betametasoni ja Clotrimazole ovat turvallisia sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskauden luokkaa C. Ei tiedetä, vaikuttavatko betametasoni ja klotrimatsoli syntymään syntynyt vauva. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta tämän lääkkeen käytön aikana.

Ei tiedetä, johtaisiko betametasoni ja klotrimatsoli äidinmaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Älä käytä Betametasone- ja Clotrimazole-kermaa alle 17-vuotiaalle lapselle. Lapset todennäköisemmin imevät steroidia ihon läpi. Älä käytä betametasonia ja klotrimatsolia hoitamaan ihon vajaatoimintaa.

 

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Käytä Betametasone ja Clotrimazole kerma aivan kuten se oli määrätty sinulle. Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Älä ota suuhun. Betametasoni ja Clotrimazole kerma on tarkoitettu vain iholle. Älä käytä tätä lääkettä avoimissa haavoissa tai auringonpolttamassa, tuulenpolttamassa, kuivassa, roiskeissa tai ärtyneessä ihossa. Jos tämä lääke pääsee silmiin, nenään, suuhuni, peräsuoleen tai vaginaan, huuhtele vedellä.

Betametasoni ja Clotrimazole kerma mukana potilasohjeet turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön. Noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää.

Pese kätesi ennen tämän lääkkeen käyttöä.

Levitä ohut kerros kermaa ja hankaa se kokonaan.

Älä peitä käsiteltyjä ihoalueita siteellä tai tiukalla vaatetuksella, ellei lääkärisi ole kertonut sinulle.

Kun olet käyttänyt betametasonia ja Clotrimazole-kermaa, anna ihon kuivua kokonaan ennen pukeutumista. Käytä löyhästi istuvia vaatteita, kun käytät jock-kutinaa. Jos käytät urheilijan jalkaa, käytä puhtaita puuvillasukkaita ja pidä jalat mahdollisimman kuivina.

Älä käytä Betamethasone- ja Clotrimazole-kermaa yli 2 viikkoa jock-kutinaan tai 4 viikkoa urheilijan jalkaan, ellei lääkärisi ole kertonut sinulle.

Betametasonin ja Clotrimazolin käytön voi kestää jopa 1 tai 2 viikkoa, ennen kuin oireesi paranevat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä lääkettä koko määrätyn ajan. Oireesi voivat parantua ennen kuin infektio on kokonaan poistettu. Ohita annokset voivat myös lisätä riskiäsi tulevasta infektiosta, joka on resistentti antibiooteille.

Soita lääkärillesi, jos nivelreuman oireet eivät paranna 1 viikon kuluttua tai jos jalka-oireesi eivät paranna 2 viikon hoidon jälkeen.

Säilytä Betametasone ja Clotrimazole huoneenlämmössä pois kosteudesta ja lämmöstä. Pidä putki tai pullo suljettuna ja tiiviisti kiinni, kun sitä ei käytetä.

Mitä jos unohdan annoksen?

Käytä jäänyt annos heti kun muistat. Ohita ohitettu annos, jos se on melkein aika seuraavalle annokselle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä korvaamattoman annoksen korvaamiseksi.

Mitä tapahtuu, jos overdose?

Betametasonin ja klotrimatsolin yliannostuksen ei odoteta olevan vaarallista. Hakeudu lääkärin hoitoon.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Avoid getting this medicine in your eyes, mouth, and nose, or on your lips. If it does get into any of these areas, wash with water. Do not use Betamethasone and Clotrimazole cream on sunburned, windburned, dry, chapped, irritated, or broken skin.

Avoid wearing tight-fitting clothing that doesn't allow air circulation. Until the infection is healed, wear clothing that is made of natural fibers such as cotton.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction to Betamethasone and Clotrimazole: hives; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Topical steroid medicine can be absorbed through the skin, which may affect your adrenal gland. Call your doctor if you have:

Common Betamethasone and Clotrimazole side effects may include:

lotrisone tilaus lotrisone vastaava tilaa lotrisone

sitetilaa plaquenil tilaa avana tilaa hyzaar tilaa cortaid tilaa pyridium tilaa lyrica tilaa avana tilaa coreg tilaa daklinza tilaa avodart tilaa oxytrol tilaa viagra super active tilaa vidalista tilaa yasmin tilaa anafranil tilaa jalyn tilaa tofranil tilaa tadacip tilaa vilitra tilaa kamagra polo tilaa renagel tilaa inspra tilaa levaquin tilaa cipro tilaa lenalidomide tilaa alesse tilaa azilect tilaa caverta tilaa imitrex tilaa synthroid tilaa super kamagra tilaa arcoxia tilaa vepesid tilaa cleocin tilaa dostinex tilaa nexium tilaa rocaltrol tilaa fosamax tilaa tadacip tilaa zocor tilaa levitra professional tilaa hyzaar tilaa vermox tilaa grifulvin tilaa flexeril tilaa xeloda tilaa trial packs tilaa combivent tilaa seromycin tilaa starlix