ostaa verkosta lomexin generic

lomexin

Fenticonatsolivarasto

Mitä tämä lääke on?

Fentononatsoli on voimakas laajakirjoinen antimykoottinen aine. Fenticonatsolin toiminnan mekanismia pidetään hapettumisen entsyymien estämisenä peroksidien kertymisen ja sienisolun nekroosin kanssa; suora vaikutus kalvoon.

Tärkeää tietoa

Fentonatsoli on kontraindisoitu potilaille, jotka ovat yliherkkiä imidatsoleille. Turvallisuutta raskauden ja imetyksen aikana ei ole osoitettu. Fenticonatsolihoitoa ei suositella lapsille.
Kun sitä käytetään leesioon tai intravaginaalisen lisäyksen aikaan, tuntuu vähäinen palava tunne, joka katoaa nopeasti. Ajankohtaisen fenticonatsolin käyttö, etenkin jos se jatkuu, voi aiheuttaa herkkyyttä tuotteelle. Tällöin hoito on keskeytettävä ja lääkäriä on kuultava asianmukaisen hoidon aloittamiseksi.

Ennen tämän lääkevalmisteen ottamista

Tuotteen käyttöä raskauden aikana ei suositella. Turvallisuutta imetyksessä ei ole osoitettu.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Fenticonatsoli on yleensä hyvin siedetty.
Yleisoireet ja antopaikassa
todettavat haitat: Lievää ja ohimenevää erythematoosireaktioita tai palovammoja on raportoitu vain poikkeuksellisesti ja normaalisti häviävät nopeasti. Allergisia reaktioita voi esiintyä harvemmin.
Jos yliherkkyysreaktioita tai resistenttejä mikro-organismeja kehitetään, hoito tulee lopettaa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Fenticonatsoli voi vahingoittaa lateksin ehkäisyvalmisteita, ja siksi tarvitaan paikallisia hoitoja lisää ehkäiseviä toimenpiteitä.

lomexin

lomexin tilaus lomexin vastaava tilaa lomexin

sitetilaa spiriva tilaa seromycin tilaa synthroid tilaa aggrenox tilaa zydena tilaa inderal tilaa atripla tilaa vpxl tilaa optivar tilaa ovulation test tilaa luvox tilaa nolvadex tilaa fi.zip tilaa zydena tilaa cytoxan tilaa hiv test tilaa famvir tilaa atrovent tilaa metaglip tilaa cellcept tilaa entresto tilaa avalide tilaa vytorin tilaa vibramycin tilaa diamox tilaa lioresal tilaa naprosyn tilaa lithobid tilaa cenforce tilaa tadalis sx tilaa cialis strips tilaa wellbutrin sr tilaa mirapex tilaa zoloft tilaa ziagen tilaa micronase tilaa hiv test tilaa antivert tilaa lenalidomide tilaa adalat tilaa procoralan tilaa aciphex tilaa oxytrol tilaa acular tilaa zyrtec tilaa urecholine tilaa intagra tilaa exelon tilaa xifaxan tilaa ziana