ostaa verkosta lincocin generic

lincocin

Linkomysiinikapseli

Mitä tämä lääke on?

LINCOMYCIN on antibiootti, joka taistelee bakteereja vastaan. Linkomysiiniä käytetään vaikeiden bakteeri-infektioiden hoitoon ihmisissä, jotka eivät voi käyttää penisilliini-antibiootteja. Linkomysiiniä käytetään vain vakavaan infektioon. Tämä lääke ei käsittele virusinfektiota, kuten kylmätauti tai flunssa. Linomysiiniä voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajille ennen tämän lääkkeen käyttöä?

Sinun ei pitäisi saada tätä lääkettä, jos olet allerginen lincomysiinille tai klindamysiinille.

Antibioottilääke voi aiheuttaa normaalisti vaarattomien bakteerien liiallista kasvua suolistossa. Tämä voi johtaa infektioon, joka aiheuttaa lievää tai vaikeaa ripulia, jopa kuukausia viimeisen antibioottiannoksen jälkeen. Jos hoitoa ei hoideta, tämä tila voi johtaa hengenvaarallisiin suolistohäiriöihin. Ennen kuin saat linomysiiniä, kerro lääkärillesi, jos sinulla on aiemmin ollut suoliston häiriöitä, kuten haavaista koliittia.

Vanhemmat aikuiset ja sairaat tai heikentyneet voivat olla herkempiä tämän lääkityksen aiheuttaman ripulin vaikutuksiin.

Varmista, että lincomysiini on turvallinen sinulle, kerro myös lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskausluokkaan C. Ei tiedetä, johtaako linomysiini vahingoittamatta syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta tämän lääkityksen käytön aikana.

Lincomysiini voi siirtyä äidinmaitoon ja voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Lincomysiini ruiskutetaan lihakseen tai laskimoon IV: n kautta. Voidaan näyttää, miten IV: tä käytetään kotona. Älä itse pistää tätä lääkettä, jos et ymmärrä, miten annat pistoksesi ja hävität asianmukaisesti käytetyt neulat, IV-letkut ja muut välineet, joita käytetään pistämään lääke. Linomysiini annetaan yleensä 12-24 tunnin välein. Noudata lääkärisi ohjeita.

Käytä kertakäyttöistä neulaa vain kerran ja heitä sitten lävistysastiassa (kysy apteekista, mistä saat yhden ja kuinka hävittää se). Pidä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. Käytä tätä lääkettä koko määrätyn ajan. Oireesi voivat parantua ennen kuin infektio on kokonaan poistettu. Ohita annokset voivat myös lisätä riskiäsi tulevasta infektiosta, joka on resistentti antibiooteille.

Soita lääkärillesi ensimmäisestä merkistä ripulin aikana ja pian hoidon jälkeen lincomysiinillä. Jos käytät tätä lääkettä pitkäaikaisesti, saatat tarvita usein lääkärintarkastuksia lääkärisi toimistossa. Myös munuaisten ja maksan toiminta voi olla tarpeen tarkistaa. Jos säilytät tämän lääkityksen kotona, pidä huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä.

Mitä jos unohdan annoksen?

Koska lincomysiini annetaan yleensä terveydenhuollon ammattilaiselta, ei ole todennäköistä, että unohdat annoksen. Jos käytät lincomysiiniä kotona, soita lääkärillesi ohjeista, jos unohdat annoksen.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa lincomysiinin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kaikista lääkkeistä, jotka aloitat tai lopetat käytön.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista : nokkosihottuma; vaikea hengitys; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai veristä, lopeta linomysiinin käyttö ja soita lääkärillesi heti.

Also call your doctor at once if you have:

Common side effects include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

What should I watch for while using this medicine?

Do not use anti-diarrhea medicine (loperamide, Imodium, Kaopectate, Pepto-Bismol, etc) unless your doctor tells you to. Stopping any diarrhea that is caused by antibiotic medicine can make this condition worse.

Where should I keep this medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat.

lincocin

lincocin tilaus lincocin vastaava tilaa lincocin

siteatripla genericlevitra soft lignospan lamotrine lozol lamotrine
  • nasacort
  • penicline
  • metoject
  • micronase
  • cyklokapron