ostaa verkosta lenalidomide generic

lenalidomide

Lenalidomidikapseli

Mitä tämä lääke on?

LENALIDOMIDE vaikuttaa immuunijärjestelmään. Se edistää immuunivastetta, joka auttaa hidasta kasvaimen kasvua.

Lenalidomidi hoitaa anemiaa (punaisten verisolujen puute kehossa), multippeli myelooma (progressiivisen veren taudin aiheuttama syöpä) ja vaipan solulymfooma (harvinainen imusolmukesyöpä). Sitä käytetään potilailla, joilla on myelodysplastinen oireyhtymä, jonka aiheuttaa epänormaali kromosomi. Tätä häiriötä kutsutaan myös deleetioksi 5q MDS, koska osa kromosomista 5 puuttuu. Ihmisissä, joilla on tämä häiriö, luuydin ei tuota tarpeeksi terveitä verisoluja.

Lenalidomidia ei tule käyttää krooniseen lymfosyyttiseen leukemiaan (CLL), ellei sinulla ole säädettyä lääketieteellistä tutkimusta. Lenalidomidi voi lisätä kuoleman riskiä vakavista sydänvaivoista CLL: ssä.

Lenalidomidia voidaan käyttää myös sellaisiin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Tärkeää tietoa

Älä koskaan käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana. Lenalidomidi voi aiheuttaa vakavia, hengenvaarallisia synnynnäisiä vikoja. Sinun on oltava negatiivinen raskaustesti ennen tämän hoidon aloittamista. Sinulla on myös velvollisuus käyttää kahta luotettavaa syntyvyyden muotoa raskauden ehkäisemiseksi hoidon aikana.

Lenalidomidi on saatavana vain sertifioidusta apteekista erityisohjelmassa. Sinun täytyy olla rekisteröitynyt ohjelmaan ja ymmärrä tämän lääkkeen ottamisen riskit.

Lenalidomidi voi alentaa verisoluja, jotka auttavat kehoa torjumaan infektioita ja auttamaan veresi hyytymistä. Soita lääkärillesi, jos sinulla on epätavallisia mustelmia tai verenvuotoja tai infektioita (kuumetta, vilunväristyksiä, väsymystä). Tarvitset säännöllisiä verikokeita, kun käytät Lenalidomidia.

Lenalidomidi voi lisätä riskiä veren hyytymisen kehittymisestä, varsinkin jos käytät deksametasonia (steroidi). Hanki hätätapaus lääketieteelliseen apuun, jos sinulla on jokin näistä veren hyytymisistä: rintakipu, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, veren yskiminen; kipua, turvotusta, lämpöä tai punoitusta käsivarteen tai jalkaan.

Ennen tämän lääkevalmisteen ottamista

Älä käytä Lenalidomide-valmistetta, jos olet allerginen lenalidomidille.

Lenalidomidi voi aiheuttaa vakavia, hengenvaarallisia synnytysaineita tai vauvan kuolemaa, jos äiti tai isä käyttävät tätä lääkettä suunnitellessaan tai raskauden aikana. Jopa yksi annos lenalidomidia voi aiheuttaa vauvojen käsien, jalkojen, luiden, korvien, silmien, kasvojen ja sydämen suuria synnynnäisiä vikoja. Älä koskaan käytä Lenalidomide-valmistetta, jos olet raskaana. Kerro lääkärillesi heti, jos ajanne on myöhässä Lenalidomide-hoidon aikana.

Naisille: Jos sinulla ei ole ollut hysterectomia tai vaihdevuodetusta ei ole ollut vähintään 24 kuukautta peräkkäin, sinun on käytettävä kahta luotettavaa syntyvyyden muotoa, jotka alkavat 4 viikkoa ennen kuin aloitat Lenalidomidin käytön ja päättyy 4 viikkoa lopetat sen. Jopa hedelmällisyysongelmista kärsiviä naisia ​​tarvitaan ehkäisemään ehkäisyä tämän lääkkeen käytön aikana. Sinulla on myös negatiivinen raskaustesti 10-14 vuorokautta ennen hoitoa ja jälleen 24 tuntia ennen. Kun käyt Lenalidomidea, sinulla on raskaustesti joka neljäs viikko.

Käyttämääsi syntyvyyden valvontamenetelmää on osoitettava erittäin tehokkaaksi, kuten ehkäisyvalvontalaitteet, kohdunsisäinen laite (IUD), tubal ligation tai seksuaalisen kumppanin vasektomia. Käyttämääsi ylimääräistä syntyvyyden valvontamenetelmää on pidettävä estämismenetelmänä, kuten lateksikondomissa, kalvossa tai kohdunkaulan korkissa.

Lopeta Lenalidomide-valmisteen käyttö ja soita lääkärillesi heti, jos lopetat syntyvyyden, jos olet myöhässä tai jos olet sitä mieltä, että saatat olla raskaana.

Miehille: Sinua ei saa aiheuttaa naisen raskautta, kun käytät Lenalidomidea. Tämä lääke voi vaikuttaa siemenneseesi ja aiheuttaa synnynnäisiä vaurioita vauvassa. Sinun täytyy olla samaa mieltä kirjallisesti, jos käytät aina lateksin kondomia, kun saat seksiä naisen kanssa, joka voi tulla raskaaksi, vaikka sinulla olisi ollut vasektomi. Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on ollut suojaamaton sukupuoli, jopa kerran, tai jos uskot naispuolisen kumppanin olevan raskaana.

Lenalidomidi on saatavissa vain sertifioidusta apteekista erityisohjelmalla nimeltä Lenalidomide REMS. Sinun on oltava rekisteröitynyt ohjelmaan ja allekirjoitettava asiakirjoja, joissa ilmoitetaan, että ymmärrät tämän lääkkeen vaarat ja että hyväksyt sen, että ohjelmassa vaaditaan ehkäisyä. Sinun on rajoitettava Lenalidomidin 28 päivän toimitukseen joka kerta, kun reseptiasi täytetään uudelleen.

For patients between 12 and 18 years, a parent or legal guardian must read all written requirements for the Lenalidomide REMS program and sign the agreements on behalf of the patient.

To make sure Lenalidomide is safe for you, tell your doctor if you have:

Using Lenalidomide ay increase your risk of developing other types of cancer, such as leukemia or lymphoma. Talk with your doctor about your specific risk.

It is not known whether lenalidomide passes into breast milk or if it could harm a nursing baby. You should not breast-feed while using this medicine.

How should I take Lenalidomide?

Take Lenalidomide exactly as prescribed by your doctor. Follow all directions on your prescription label. Your doctor may occasionally change your dose to make sure you get the best results. Do not take this medicine in larger or smaller amounts or for longer than recommended.

This medicine comes with patient instructions for safe and effective use. Follow these directions carefully. Never give Lenalidomide to another person, even if he or she has the same disorder for which you are being treated.

You may take Lenalidomide with or without food, but take it the same way each time.

Take each dose with a full glass of water. Swallow the capsule whole, without breaking it open.

Lenalidomide can lower blood cells that help your body fight infections and help your blood to clot. This can make it easier for you to bleed from an injury or get sick from being around others who are ill. Your blood will need to be tested often. Visit your doctor regularly.

The medicine from an open capsule can be dangerous if it gets on your skin. If this occurs, wash your skin with soap and water. Ask your doctor or pharmacist how to safely handle and dispose of a broken capsule.

Store at room temperature away from moisture and heat.

Read all patient information, medication guides, and instruction sheets provided to you. Ask your doctor or pharmacist if you have any questions.

Lenalidomide dosing information

Usual Adult Dose for Myelodysplastic Diseases:

10 mg orally once daily

Approved indication: Treatment of patients with transfusion-dependent anemia due to low- or intermediate-1-risk myelodysplastic syndromes (MDS) associated with a deletion 5q cytogenetic abnormality with or without additional cytogenetic abnormalities.

Usual Adult Dose for Multiple Myeloma:

25 mg/day of Lenalidomide with water orally as a single 25 mg capsule on days 1 through 21 of repeated 28 day cycles.

(The recommended dose of dexamethasone is 40 mg/day on days 1 through 4, 9 through 12, and 17 through 20 of each 28 day cycle for the first 4 cycles of therapy and then 40 mg/day orally on days 1 through 4 every 28 days.)

The effects of substituting lesser strengths of Lenalidomide to equal a 25 mg capsule dose is unknown.

Usual Adult Dose for Lymphoma:

25 mg orally once a day on Days 1 to 21 of repeated 28 day cycles.

Duration of therapy: Treatment should be continued until disease progression or unacceptable toxicity.

Approved indication: Treatment of mantle cell lymphoma (MCL) in patients whose disease has relapsed or progressed after two prior therapies, one of which included bortezomib.

What happens if I miss a dose?

Take the missed dose as soon as you remember. If you are more than 12 hours late, skip the missed dose. Do not take extra medicine to make up the missed dose.

What happens if I overdose?

Seek emergency medical attention or call the Poison Help line at 1-800-222-1222.

What should I avoid while taking Lenalidomide?

Do not donate blood or sperm while you are using Lenalidomide, and for 4 weeks after you stop taking it.

This medicine can pass into body fluids (urine, feces, vomit). Caregivers should wear rubber gloves while cleaning up a patient's body fluids, handling contaminated trash or laundry or changing diapers. Wash hands before and after removing gloves. Wash soiled clothing and linens separately from other laundry.

Lenalidomide side effects

Get emergency medical help if you have any signs of an allergic reaction to Lenalidomide: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Call your doctor at once if you have:

Common Lenalidomide side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur. Call your doctor for medical advice about side effects. You may report side effects to FDA at 1-800-FDA-1088.

What other drugs will affect Lenalidomide?

Other drugs may interact with lenalidomide, including prescription and over-the-counter medicines, vitamins, and herbal products. Tell each of your health care providers about all medicines you use now and any medicine you start or stop using.

Remember, keep this and all other medicines out of the reach of children, never share your medicines with others, and use this medication only for the indication prescribed.

lenalidomide

lenalidomide tilaus lenalidomide vastaava tilaa lenalidomide

siteatripla genericwellbutrin sr zeffix zanaflex zofran voltaren
  • livesan
  • actoplus
  • cardura
  • plaquenil
  • geodon