ostaa verkosta januvia generic

januvia

Sitagliptiini-tabletti

Mitä tämä lääke on?

SITAGLIPTIN on oraalinen diabeteslääke, joka auttaa hallitsemaan verensokeriarvoja. Se toimii säätämällä ruumiin insuliinipitoisuuksia syömisen jälkeen.

Sitagliptiini on tyypin 2 diabetesta sairastaville. Sitä käytetään joskus yhdessä muiden diabeteslääkkeiden kanssa, mutta se ei ole tarkoitettu tyypin 1 diabeteksen hoitoon.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä sitagliptiiniä, jos olet allerginen sitagliptiinille tai jos olet diabetesta sisältävällä ketoasidoosilla (ota yhteys lääkäriisi insuliinihoitoon).

Varmista, että sitagliptiini on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskauden luokka B. Sitagliptiinin ei odoteta vahingoittavan sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Ei tiedetä, johtaako sitagliptiini äidinmaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Älä anna sitagliptiinia alle 18-vuotiaille ilman lääkärin apua.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota sitagliptiini juuri sen mukaan, mitä sinulle on määrätty. Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Voit ottaa sitagliptiini ruoan kanssa tai ilman. Noudata lääkärisi ohjeita.

Verensokerisi on tarkistettava usein, ja saatat tarvita muita verikokeita lääkärisi toimistossa. Käy lääkärisi kanssa säännöllisesti.

Alhainen verensokeri (hypoglykemia) voi tapahtua kaikille, joilla on diabetes. Oireita ovat päänsärky, nälkä, hikoilu, vaalea iho, ärtyneisyys, huimaus, tunne järkyttävät tai keskittymisvaikeudet.

Pidä sokerin lähde kanssasi, jos sinulla on alhainen verensokeri. Sokerin lähteitä ovat hedelmämehu, kova karkki, keksejä, rusinoita ja ei-ruokavaliota. Varmista, että perheenne ja läheiset ystäväsi osaavat auttaa sinua hätätilanteessa. Jos sinulla on vaikea hypoglykemia ja et voi syödä tai juoda, käytä glukagoni-injektiota. Lääkäri voi määrätä glukagonin hätäpumppauspaketin ja kertoa, miten sitä käytetään.

Katso myös merkkejä korkeasta verensokerista (hyperglykemia), kuten lisääntynyt jano, lisääntynyt virtsaaminen, nälkä, suun kuivuminen, hedelmäinen hajuhaukka, uneliaisuus, kuiva iho, näön hämärtyminen ja laihtuminen.

Tarkista verensokeri huolellisesti stressin, matkan, sairauden, leikkauksen tai lääketieteellisen hätätilanteen, voimakkaan harjoituksen aikana tai jos juot alkoholia tai ohita aterioita. Nämä asiat voivat vaikuttaa glukoosipitoisuuksiin, ja annostustarpeesi voivat myös muuttua. Älä muuta lääkitysannosta tai aikataulua ilman lääkärisi neuvoja.

Sitagliptiini on vain osa täydellistä hoitohoitoa, johon sisältyy myös ruokavalio, liikunta, painonhallinta ja mahdollisesti muut lääkkeet. On tärkeää käyttää tätä lääkettä säännöllisesti, jotta siitä saataisiin eniten hyötyä. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tiettyjen lääkkeiden käyttäminen voi vaikeuttaa sinua kertomaan, jos sinulla on alhainen verensokeri. Kerro lääkärillesi, jos käytät albuterolia, klonidiinia, reserpiinia tai beetasalpaajaa (atenololi, metoprololi, propranololi ja muut).

Ennen kuin otat sitagliptiiniä, kerro lääkärillesi, jos käytät myös digoksiinia (Lanoxicaps, Lanoxin).

Vaikka sitagliptiini ei todennäköisesti aiheuta hypoglykemiaa (alhainen verensokeri) kuin jotkut muut oraaliset diabeteslääkkeet, kerro lääkärillesi, jos käytät muita lääkkeitä, jotka voivat mahdollisesti alentaa verensokeria, kuten:

This list is not complete. Other drugs may interact with Sitagliptin, including prescription and over-the-counter medicines, vitamins, and herbal products. Not all possible interactions are listed in this medication guide.

What should I watch for while taking this medicine?

Follow your doctor's instructions about any restrictions on food, beverages, or activity.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction to Sitagliptin: hives; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Stop using Sitagliptin and call your doctor at once if you have:

Common Sitagliptin side effects may include:

Where can I keep my medicine?

Store Sitagliptin at room temperature away from moisture, heat, and light.

januvia

januvia tilaus januvia vastaava tilaa januvia

sitetilaa ovol tilaa cozaar tilaa vepesid tilaa voltaren tilaa zofran tilaa vidalista tilaa parlodel tilaa desyrel tilaa flarex tilaa seroquel tilaa addyi tilaa deltasone tilaa zestril tilaa vilitra tilaa eriacta tilaa jalyn tilaa relpax tilaa atrovent tilaa xalatan tilaa diclegis tilaa cordarone tilaa tribenzor tilaa naprosyn tilaa questran tilaa lincocin tilaa clomid tilaa norvir tilaa diprolene tilaa vasotec tilaa dorzox tilaa xifaxan tilaa licon tilaa lotrisone tilaa tofranil tilaa imuran tilaa lithobid tilaa sinemet tilaa antabuse tilaa spiriva tilaa bimatoprost tilaa tadalis sx tilaa synthroid tilaa frumil tilaa sporanox tilaa robaxin tilaa revia tilaa combivent tilaa imdur tilaa tadacip tilaa catapres