ostaa verkosta gyne lotrimin generic

gyne-lotrimin

Clotrimazole 1% emätinsuojaa

Mitä tämä lääke on?

CLOTRIMAZOLE on antifungaalinen lääke. Sitä käytetään emättimen hiivatautien hoitoon.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi emättimessä. Sitä voidaan myös käyttää emättimen ympärillä oleviin ihoihin kutinan ja epämukavuuden vähentämiseksi. Älä ota suuhun. Pese kädet ennen käyttöä ja sen jälkeen. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Älä lopeta tämän lääkkeen käyttöä, paitsi lääkärisi neuvoa.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan käyttää tytöille, jotka ovat alle 12 vuotta valituissa olosuhteissa, sovelletaan varotoimenpiteitä.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun voit. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, käytä vain tätä annosta. Älä käytä kaksois- tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät pääse parempaan muutaman päivän kuluessa.

On parempi, ettei seksiä ole, ennen kuin olet suorittanut hoidon. Tämä lääke voi vahingoittaa kondomeja tai kalvoja ja aiheuttaa sen, etteivät ne toimi kunnolla. Se voi myös vähentää vaginaalisten spermismeerien vaikutusta. Älä vedota mihinkään näistä menetelmistä sukupuoliteitse tarttuvien tautien tai raskauden ehkäisemiseen käytettäessä tätä lääkettä.

Vaginal medicines usually will come out of the vagina during treatment. To keep the medicine from getting on your clothing, wear a mini-pad or sanitary napkin. The use of tampons is not recommended since they may soak up the medicine. To help clear up the infection, wear freshly washed cotton, not synthetic, underwear.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

gyne lotrimin tilaus gyne lotrimin vastaava tilaa gyne lotrimin

sitetilaa symbicort tilaa valproate tilaa pentasa tilaa clarinex tilaa avalide tilaa caverta tilaa duphaston tilaa priligy tilaa locoid tilaa flarex tilaa lozol tilaa geodon tilaa bactroban tilaa fildena tilaa acticin tilaa namzaric tilaa amaryl tilaa eldepryl tilaa super p force tilaa plendil tilaa ovol tilaa arcoxia tilaa hytrin tilaa apcalis oral jelly tilaa uroxatral tilaa lamictal tilaa colcrys tilaa lodine tilaa retrovir tilaa licon tilaa claritin tilaa lithobid tilaa flagyl tilaa thorazine tilaa renagel tilaa kamagra soft tilaa zyloprim tilaa aceon tilaa bepreve tilaa lipitor tilaa flexeril tilaa plendil tilaa vfend tilaa levitra tilaa actigall tilaa viagra soft tilaa apcalis oral jelly tilaa apcalis oral jelly tilaa contractubex tilaa trial packs