ostaa verkosta femara generic

Letrotsoli tabletti

Mikä on tämä lääke?

LETROTSOLI hormonaalista lääke, joka alentaa estrogeenin tason naisilla vaihdevuosien jälkeen. Se hidastaa kasvua tiettyjen tyyppisiä rintojen kasvaimia, jotka tarvitsevat estrogeenin kasvaa kehossa. Letrotsoli käytetään hoitoon rintasyövän ja kohdun syöpä vaihdevuosien jälkeen Se on usein annetaan naisille, jotka ovat olleet ottaen tamoksifeeni (Nolvadex, Soltamox) varten 5 vuotta.
Heidän täytyy tietää, jos sinulla on jokin näistä ehdoista:

Miten minun pitäisi ottaa tätä lääkettä?

Ota letrotsoli-tabletit suun kautta samaan aikaan joka päivä. Niele tabletit vesilasillisen kanssa. Älä ota lääkettä lisää usein kuin suunnattu. Älä lopeta paitsi oman lääkärin neuvoa. Yliannostus: Jos luulet olet ottanut liikaa tätä lääkettä, ota yhteyttä myrkytyskeskukseen tai ensiapuasemaan heti. HUOM: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos kaipaan annos?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin voit. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, ota ainoastaan, että annosta. Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia. Jos oksennat annoksen ottamisen jälkeen, soita kirurgi tai terveydenhuollon ammattilainen neuvoja.

Mikä voi olla yhteisvaikutuksia tätä lääkettä?

Kerro määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön kaikista muista lääkkeistä, joita käytät, kuten nonprescription lääkkeitä, ravintolisiä tai rohdosvalmisteita. Kerro myös määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen, jos olet usein käyttäjä juomien kanssa kofeiinia tai alkoholia, jos poltat, tai jos käytät laittomia huumeita. Nämä voivat vaikuttaa siihen, miten lääke toimii. Tarkistaa teidän terveydenhuollon ammattilainen ennen lopettamista tai aloittamista joku lääkkeistä.
Mitä minun pitäisi katsella, kun käytät tätä lääkettä?
Käy määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen säännöllisesti tarkastuksia edistymistä. Anna määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen tietää mitään epätavallista verenvuotoa emättimestä. Älä hoida itseäsi ripuli, pahoinvointi, oksentelu tai muita haittavaikutuksia. Kysy kirurgi tai terveydenhuollon ammattilainen neuvoja.
Mitä haittavaikutuksia voi huomaan saamasta tätä lääkettä?
Sivuvaikutukset, että sinun pitäisi raportoida lääkärille tai terveydenhuollon ammattilainen sillä pian kuin mahdollista:

Haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin huomiota (raportti lähellä kirurgi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos he jatkavat tai ovat kiusallinen):

Tämä luettelo ei kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä voin säilyttää minun lääke?

Pitää poissa lasten ulottumattomissa astiaan, että pienet lapset eivät voi avata. Säilytä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F). Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.

femara tilaus femara vastaava tilaa femara

sitetilaa zoloft tilaa tenormin tilaa glucovance tilaa nitrostat tilaa differin tilaa cialis soft tilaa tribenzor tilaa tadalista tilaa minocin tilaa revia tilaa kamagra oral jelly tilaa catapres tilaa topamax tilaa tambocor tilaa elavil tilaa temovate tilaa valtrex tilaa tenoretic tilaa aurogra tilaa acular tilaa advair diskus tilaa janumet tilaa mobic tilaa urecholine tilaa cenforce tilaa onglyza tilaa optivar tilaa colofac tilaa glucotrol tilaa albenza tilaa differin tilaa furacin tilaa urecholine tilaa protopic tilaa ziagen tilaa bystolic tilaa valif tilaa temovate tilaa zanaflex tilaa ilosone tilaa metaglip tilaa hiv test tilaa nexavar tilaa fluoxetine tilaa creon tilaa ventolin tilaa clomid tilaa azopt tilaa revia tilaa dramamine