ostaa verkosta fasigyn generic

fasigyn

Tinidatsoli-tabletit

Mitä tämä lääke on?

Tinidatsoli on antibiootti, joka taistelee bakteereja kehossa.

Tinidatsolia käytetään eräiden bakteerien aiheuttamien infektioiden, kuten suoliston tai emättimen tulehduksen, hoitamiseen. Sitä käytetään myös tiettyjen sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden hoitoon.

Tinidatsolia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin tässä lääkitysoppaan kohdassa.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen tinidatsolille tai metronidatsolille (Flagyl) tai jos olet raskauden ensimmäisten kolmen kuukauden ajalta.

Tinidatsoli voi siirtyä äidinmaitoon ja voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tinidatsolia käytettäessä ja vähintään 3 päivää viimeisen annoksen jälkeen.

Voit aloittaa hoitotyön uudelleen 3 päivää viimeisen annoksen tai tinidatsolin jälkeen. Jos käytät rintapumppua hoidon aikana, heitä kaikki tinidatsoliin ottamasi maito pois. Älä syö sitä vauvallesi.

Jotta voisit turvallisesti ottaa tinidatsolia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista:

FDA: n raskausluokka C. Älä ota tinidatsolia raskauden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Tinidatsolin kaltainen lääke on aiheuttanut syöpää laboratorioeläimissä. Ei tiedetä, vaikuttaisiko tinidatsolilla samanlainen vaikutus eläimissä tai ihmisillä. Keskustele lääkärisi kanssa henkilökohtaisesta riskeistasi.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidä kauemmin kuin suositellaan. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita.

Ota tinidatsoli ruokaan.

Joitakin infektioita hoidetaan vain yhdellä annoksella. Noudata lääkärisi ohjeita.

Älä jaa tätä lääkettä toisen henkilön kanssa, vaikka sinulla olisi samoja oireita.

Jos käytät sukupuoliteitse tarttuvia infektioita, varmista, että seksuaalinen kumppani hakee lääkärin huomiota myös hoitoon.

Ota tämä lääkitys koko määrätyn ajan. Oireesi voivat parantua ennen kuin infektio on kokonaan poistettu. Tinidatsoli ei käsittele virusinfektiota, kuten yhteistä kylmää tai influenssaa.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä tapahtuu, jos overdose?

Hakeudu lääkärin hoitoon.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Älä juo alkoholia tinidatsolin käytön aikana ja vähintään 3 päivän ajan hoidon lopettamisesta. Sinulla voi olla epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten nopeita sydämenlyöntejä, vaikeaa pahoinvointia, oksentelua, hikoilua ja lämpöä tai pistelyä ihon alla.

Check the label of the products and other medicines you use, such as mouthwash or cough and cold medicines. Alcohol in these products can also cause a reaction if you use them while taking tinidazole.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Call your doctor at once if you have a serious side effect such as:

Less serious side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

What may interact with this medicine?

Tell your doctor about all other medicines you use, especially:

This list is not complete and other drugs may interact with tinidazole.

fasigyn

fasigyn tilaus fasigyn vastaava tilaa fasigyn

sitetilaa lexapro tilaa bactrim tilaa aldactone tilaa prometrium tilaa truvada tilaa nizoral shampoo tilaa urecholine tilaa lamictal tilaa ziana tilaa cozaar tilaa celexa tilaa thorazine tilaa serevent tilaa medrol tilaa urispas tilaa urispas tilaa ziana tilaa myambutol tilaa robitussin tilaa dostinex tilaa sk tilaa atarax tilaa pentasa tilaa adalat tilaa sumycin tilaa allegra tilaa ovulation test tilaa sinemet tilaa tadalista tilaa zofran tilaa cycrin tilaa effexor tilaa avelox tilaa differin tilaa zoloft tilaa zantac tilaa urispas tilaa tribenzor tilaa imuran tilaa topamax tilaa atarax tilaa norlutate tilaa prometrium tilaa tenoretic tilaa betapace tilaa microzide tilaa red viagra tilaa azelex tilaa azelex tilaa imdur