ostaa verkosta famvir generic

famvir

Famciclovir-tabletti

Mitä tämä lääke on?

FAMCICLOVIR on viruslääkkeitä. Sitä käytetään viruksen aiheuttamien infektioiden, kuten herpes- ja vyöruusujen, hoitoon. Sitä käytetään myös ehkäisemään herpeksen puhkeamista. Tämä lääke ei paranna herpesinfektioita.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan, vaikka luulet olevasi parempi. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä varhain.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle, jos oireesi eivät parane. Tämä lääke toimii parhaiten, kun se aloitettiin hyvin varhaisessa vaiheessa infektion aikana. Aloita hoito ensimmäisten infektion merkkien varalta.

Juo 6-8 lasillista vettä tai nesteitä päivittäin kun käytät tätä lääkettä. Tämä auttaa ehkäisemään haittavaikutuksia.

Voit silti siirtää vyöruusuja tai herpesia toiselle henkilölle, vaikka käytät tätä lääkettä. Vältä kosketusta muiden kanssa ohjeiden mukaan. Genitaaliherpes on sukupuolitauti. Keskustele lääkärisi kanssa infektion leviämisen lopettamisesta.

Mitä sivuvaikutuksia saan tämän lääkkeen ottamisesta vastaan?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

famvir

famvir tilaus famvir vastaava tilaa famvir

siteatripla genericomnicef norlutate noroxin ocuflox nyolol
  • gleevec
  • buventol
  • amoxine
  • imurel
  • revatio