ostaa verkosta enablex generic

enablex

Darifenasiinin tabletti

Mitä tämä lääke on?

DARIFENACIN vähentää virtsarakon ja virtsateiden lihaskouristuksia.

Darifenasiinia käytetään yliaktiivisen virtsarakon oireiden hoitoon, kuten usein tai kiireelliseen virtsaamiseen ja inkontinenssiin (virtsahäiriö).

Darifenasiinia voidaan käyttää myös sellaisiin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä Darifenacine-valmistetta, jos olet allerginen darifenasiinille tai sinulla on tiettyjä ehtoja. Varmista, että lääkärisi tietää, onko sinulla:

Varmista, että voit turvallisesti ottaa Darifenacine-hoidon, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista:

FDA: n raskausluokkaan C. Ei ole tiedossa, aiheuttaako Darifenacine vahingossa syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta tämän lääkityksen käytön aikana. Ei tiedetä, johtaako darifenasiini äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä tätä lääkitystä ilmoittamatta lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota Darifenacine juuri lääkärin määräämällä tavalla. Älä ota sitä suuremmissa määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita.

Ota tämä lääke vedellä.

Darifenasiini voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

Säilytä Darifenacine huoneenlämmössä kosteudelta, kuumuudelta ja valolta.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Seuraavat lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Darifenacinin kanssa. Kerro lääkärillesi, jos käytät jotain seuraavista:

This list is not complete and other drugs may interact with Darifenacine. Tell your doctor about all medications you use. This includes prescription, over-the-counter, vitamin, and herbal products. Do not start a new medication without telling your doctor.

What side effects may I notice from taking this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction to Darifenacine: hives; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Stop using Darifenacine and call your doctor at once if you have any of these serious side effects:

Less serious Darifenacine side effects may include:

enablex

enablex tilaus enablex vastaava tilaa enablex

siteatripla genericamlovasc aldara antabus anafranil sr amlovasc
  • truvada
  • nebilox
  • otoralgyl
  • doxylis
  • cebenicol