ostaa verkosta emla generic

emla

Lidokaiini ja Prilocaine ajankohtaiset

Mitä tämä lääke on?

LIDOCAINE ja PRILOCAINE ovat paikallisia anesteetteja (numbing-lääkkeitä). Ne toimivat estämällä hermosignaaleja kehossasi. Lidokaiini ja prilokaiini ajankohtaiset (iholle) on yhdistelmävalmiste, jota käytetään imemään peniksen tai emättimen ihoa tai pintoja. Tämän lääkkeen avulla voit valmistautua pieniin leikkauksiin tai lääketieteellisiin toimenpiteisiin näillä alueilla. Lidokaiinia ja prilokainia voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä lidokaiinia ja prilokaiinia ajankohtaisiksi, jos olet allerginen minkä tahansa tyyppiselle numbing-lääkkeelle.

Kuolemaan johtaneita yliannostuksia on ilmennyt, kun lääkkeitä imettäviä lääkkeitä käytettiin ilman lääkärin ohjeita (esimerkiksi kosmeettisten toimenpiteiden aikana, kuten laserhiusten poisto). Yliannostus on kuitenkin ilmennyt myös naisilla, jotka ovat saaneet puutuneita lääkkeitä, ennen kuin heillä on mammografia.

Huomaa, että monet kosmeettiset toimenpiteet suoritetaan ilman lääkärin läsnäoloa.

Varmista, että lidokaiini ja prilokaiini ovat turvallisia sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskauden luokka B. Lidokaiini ja prilokaiini ajankohtaiset eivät todennäköisesti haittaa syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Lidokaiini ja prilokaiini voivat siirtyä äidinmaitoon ja voivat vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa määrissä kuin suositellaan.

Sinun on ehkä annettava lidokaiinia ja prilokainia, joka on ajankohtainen kotona jopa 4 tuntia ennen leikkausta tai hoitoa. Sinulle annetaan ohjeita siitä, kuinka paljon lääkettä käytetään ja kuinka kauan jätetään se iholle. Noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää.

Käytä pienintä määrää lääkettä, joka tarvitaan ihon puhkeamiseen. Kehosi voi imettää liikaa tätä lääkettä, jos käytät liikaa, jos käytät sitä suurilla ihoalueilla tai jos käytät lämpöä, sidoksia tai muovikääreitä käsiteltyihin ihoalueisiin. Iho, joka on leikattu tai ärsytetty, voi myös imettää enemmän ajankohtaista lääkitystä kuin terve iho.

Sinun on ehkä peitettävä iho, jotta lääke pysyy paikallaan. Älä peitä käsiteltyä ihoa, ellei lääkärisi ole määrännyt.

Seuraa huolellisesti annosteluohjeita, kun käytät tätä lääkettä lapselle. Lidokaiini ja prilokaiini paikalliset annokset perustuvat painoon lapsilla. Älä anna lapsen käyttää tätä lääkettä ilman aikuisen valvontaa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät ja jotka aloitat tai lopeta käyttämäsi aikana lidokaiinin ja prilokainin hoidon aikana, erityisesti:

Luettelo ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa paikallisen lidokaiinin ja prilokainin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

An overdose of numbing medicine can cause fatal side effects if too much of the medicine is absorbed through your skin. Overdose symptoms may include uneven heartbeats, seizure (convulsions), coma, slowed breathing, or respiratory failure (breathing stops).
Use the smallest amount of this medicine needed to numb the skin. Do not use large amounts of lidocaine and prilocaine topical, or cover treated skin areas with a bandage or plastic wrap without medical advice.

Do not allow this medicine to come into contact with your eyes. If it does, rinse with water. Do not take by mouth. Lidocaine and prilocaine topical is for use only on the skin. Avoid accidentally injuring treated skin areas while they are numb. Avoid coming into contact with very hot or very cold surfaces.

What if I miss a dose?

Call your doctor for instructions if you forget to apply lidocaine and prilocaine topical at the time needed before your surgery or medical procedure.

What if I overdose?

An overdose of numbing medicine can cause fatal side effects if too much of the medicine is absorbed through your skin and into your blood. Symptoms may include uneven heartbeats, seizure (convulsions), slowed breathing, coma, or respiratory failure (breathing stops).

Lidocaine and prilocaine applied to the skin is not likely to cause an overdose unless you apply more than the recommended dose.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction: hives; difficulty breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Call your doctor at once if you have:

Common side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat. Do not allow the cream to freeze.

emla

emla tilaus emla vastaava tilaa emla

siteatripla genericprimolut n penegra persantine primolut n probalan
  • trandate
  • silagra
  • bactox
  • sildalis
  • clozaril