ostaa verkosta efudex generic

efudex

Fluorouracil ajankohtainen

Mitä tämä lääke on?

FLUOROURACIL häiritsee ihosolujen kasvua. Fluorouracil toimii tekemällä solujen kuolema, jotka kasvavat nopeimmin, kuten epänormaalit ihosolut.

Fluorouracil ajankohtainen (iholle) käytetään ihon hilseilevän yliviljelmän (aktiininen tai aurinko keratoosi) hoitoon. Fluorouracilia voidaan käyttää myös pinnallisen basesolukarsinooman hoidossa.

Ajankohtaista fluorouracilia voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Tämä lääkitys voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa tai aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Älä käytä fluorouracilia, jos olet raskaana.

Älä käytä fluorouracilia paikallisesti, jos olet allerginen sille.

Varmista, että fluorouracilia ajankohtainen on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

Tämä lääkitys voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa tai aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Älä käytä fluorouracilia, jos olet raskaana. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää raskauden välttämiseksi fluorouracilin hoidon aikana. Seuraa lääkärisi ohjeita siitä, kuinka kauan raskauden ehkäisyä hoidon päätyttyä.

Ei tiedetä, johtaako fluorouracil paikallisesti äidinmaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

Älä anna tätä lääkettä alle 18-vuotiaille ilman lääkärin apua.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.
Puhdista alue, jossa fluorouracilia käytetään. Huuhtele hyvin ja kuivaa alue pyyhkeellä ja odota kymmenen minuuttia ennen lääkkeen käyttöä.
Pese kätesi heti ja heti tämän lääkkeen käytön jälkeen, ellei sitä käytetä käsiolojen hoitoon.
Käytä fluorouracilia ajankohtaiseen alueeseen sormien kärjellä tai ei-metallisella applikaattorilla ja tasoitat sen varovasti ihoaltistuneelle iholle. Käytä tarpeeksi kattamaan koko alue ohutkalvolla.
Tämän lääkkeen käyttöä hoitavien hoitajien tulee käyttää kumihanskoja.
Älä käytä fluorouracilia iholle, joka ärsyttää, kuoritaan tai tartuttaa tai avataan haavoja. Odota, kunnes nämä olosuhteet ovat täysin parantuneet ennen fluorouracilin käyttöä.
Älä peitä käsiteltyä ihoa, ellei lääkärisi kerro.
Kosteusvoidetta tai aurinkosuojaa voidaan käyttää 2 tuntia fluorouracilin paikallisen käytön jälkeen.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeet, joita otat suun kautta tai pistät, vaikuttavat paikallisesti fluorouraciliin. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Älä käytä tätä lääkettä silmäluomissa tai silmissä, nenässä tai suussa. Ole varovainen, kun fluorouracilia käytetään näillä alueilla. Älä käytä muita lääkkeitä alueilla, joita hoidat fluorouracililla, ellei lääkäri kerro sinulle. Vältä altistumista auringonvalolle tai parkitusvuodeille. Ajankohtainen fluorouracil voi helpottaa auringonpolttaamista. Käytä suojavaatetusta ja käytä aurinkovoidetta (SPF 30 tai uudempi), kun olet ulkona. Tämä lääke voi siirtyä kehon nesteisiin (virtsa, uloste, oksentelu). Varustajien on käytettävä kumihanskoja puhdistaessaan potilaan kehonesteitä, käsittelemällä saastunutta roskat tai pyykkiä tai vaihtamalla vaippoja. Pese kädet ennen käsineiden irrottamista. Pese likaiset vaatteet ja liinavaatteet erikseen muista pyykistä.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Get emergency medical help if you have signs of an allergic reaction: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.Common side effects may include:

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat.

efudex

efudex tilaus efudex vastaava tilaa efudex

siteatripla generic