ostaa verkosta duphaston generic

duphaston

Dydrogesteronipakkaus

Mitä tämä lääke on?

DYDROGESTERONE on oraalisesti aktiivinen progestogeeni, joka vaikuttaa suoraan kohdussa ja tuottaa täydellisen sekretorisen endometrian estrogeenipohjaisessa kohtuun. Terapeuttisilla tasoilla dydrogesteronilla ei ole ehkäisevää vaikutusta, koska se ei estä tai häiritse ovulaatiota tai corpus luteumia.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä, vaikka olisitkin parempaa, paitsi lääkärisi neuvoa.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Käy lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa säännöllisissä tarkastuksissa. Keskustele kaikista uusista oireista lääkärisi kanssa.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä minun pitäisi säilyttää lääkeni?

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

duphaston tilaus duphaston vastaava tilaa duphaston

sitetilaa keflex tilaa tadacip tilaa edarbi tilaa kamagra tilaa ginette35 tilaa differin tilaa aceon tilaa fildena xxx tilaa zyloprim tilaa risperdal tilaa dorzox tilaa ilosone tilaa apcalis oral jelly tilaa bactroban tilaa azilect tilaa benzoyl tilaa nizoral shampoo tilaa ceclor tilaa fasigyn tilaa penegra tilaa rebetol tilaa xeloda tilaa contractubex tilaa geodon tilaa acular tilaa ilosone tilaa spiriva tilaa locoid tilaa nolvadex tilaa kemadrin tilaa probalan tilaa antabuse tilaa desyrel tilaa ziana tilaa lotrisone tilaa prilosec tilaa ddavp tilaa lozol tilaa adalat tilaa cytoxan tilaa cytotec tilaa elocon tilaa pristiq tilaa effexor tilaa inderal tilaa strattera tilaa imodium tilaa actos tilaa vpxl tilaa skelaxin