ostaa verkosta dramamine generic

dramamine

Dimenhydrinaattitabletit

Mitä tämä lääke on?

Dimenhydrinaattia käytetään ehkäisemään ja hoitamaan liikuntapotilaan liittyvää pahoinvointia, oksentelua, huimausta ja huimausta.
Dimenhydrinaattia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin kuin tässä lääkitysoppaan kohdassa.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Ennen tämän lääkityksen ottamista kerro lääkärillesi, jos sinulla on

Et ehkä voi ottaa dimenhydrinaattia tai saatat tarvita pienempää annosta tai erityistä seurantaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetelluista ehdoista.
Dimenhydrinaatti on FDA: n raskausluokassa B. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei todennäköisesti vahingoita syntymättömää vauvaa. Älä ota dimenhydrinaattia keskustelematta ensin lääkärisi kanssa, jos olet raskaana.
Dimenhydrinaatti kulkee äidinmaitoon ja voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä ota dimenhydrinaattia ennen keskustelematta lääkärillesi, jos imetät vauvaa.
Dimenhydrinaattia ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille, lukuun ottamatta lääkärin ohjeita.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota dimenhydrinate juuri lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Jos et ymmärrä näitä ohjeita, kysy apteekista, sairaanhoitajalta tai lääkäriltä selittämään ne sinulle.

Ota kukin annos täydellä lasillisella vettä.

Varmista, että saat oikean annoksen, mittaa nestemäisen nestemäisen muodon erityisellä annosmittalusikalla tai kuppilla, ei tavallisella ruokalusikolla. Jos sinulla ei ole annosmittauslaitetta, kysy apteekista, mistä saat sen.

Dimenhydrinaattia otetaan yleensä 4 - 6 tunnin välein tarpeen mukaan. Älä ota yli 400 mg tätä lääkettä yhdestä päivästä.

Säilytä dimenhydrinaattia huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos kuitenkin on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita jäänyt annos ja ota vain seuraava säännöllisesti suunniteltu annos. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä.

Mitä tapahtuu, jos overdose?

Hakeudu lääkärin hoitoon. Dimenhydrinaatin yliannostuksen oireita ovat uneliaisuus, kouristukset tai kouristukset, hengitysvaikeudet ja kuolema.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Ole varovainen ajaessasi, koneiden käytössä tai muissa vaarallisissa toiminnoissa. Dimenhydrinaattia voi aiheuttaa huimausta, uneliaisuutta tai näön hämärtymistä. Jos havaitset huimausta, uneliaisuutta tai näön hämärtymistä, vältä näitä toimintoja.

Käytä alkoholia varoen. Alkoholi voi lisätä uneliaisuutta ja huimausta, kun käytät dimenhydrinaattia.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Stop taking dimenhydrinate and seek emergency medical attention if you experience an allergic reaction (difficulty breathing; closing of your throat; swelling of your lips, tongue, or face; or hives).

Other, less serious side effects may be more likely to occur. Continue to take dimenhydrinate and talk to your doctor if you experience

Side effects other than those listed here may also occur.

What may interact with this medicine?

Dimenhydrinate may increase the effects of other drugs that cause drowsiness, including antidepressants, alcohol, antihistamines, sedatives (used to treat insomnia), pain relievers, anxiety medicines, and muscle relaxants. Tell your doctor about all medicines that you are taking, and do not take any medicine unless your doctor approves.

Drugs other than those listed here may also interact with dimenhydrinate. Talk to your doctor and pharmacist before taking any prescription or over-the-counter medicines.

dramamine

dramamine tilaus dramamine vastaava tilaa dramamine

siteatripla genericcorpriretic dalacin v cyklokapron desyrel deroxat
  • skiacol
  • timoptic
  • triflucan
  • omexel
  • protonix