ostaa verkosta diclegis generic

diclegis

Doksyyliamiini- ja pyridoksiinivalmisteet

Mitä tämä lääke on?

DOXYLAMINE on antihistamiini, joka vähentää luonnollisen kemiallisen histamiinin vaikutuksia elimistöön.

Pyridoksiini on B-vitamiinin muoto (B6).

Doksyyliamiini ja pyridoksiini ovat yhdistelmävalmisteita, joita käytetään pahoinvoinnin ja oksentelun hoidossa raskauden aikana, joskus kutsutaan aamupahoinvoinniksi.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajille ennen tämän lääkkeen käyttöä?

Älä käytä doksyyliamiinia ja pyridoksiinia, jos olet käyttänyt MAO-estäjää 14 viimeisen päivän aikana. Vaarallinen lääkeaineiden vuorovaikutus voi tapahtua. MAO-estäjiin kuuluvat isokarboksatsidi, linetsolidi, metyylininen injektio, fenelsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini ja muut.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen doksyyliamiinille tai pyridoksiinille tai muille antihistamiineille, kuten Benadrylille tai Dramamineille.

Varmista, että tämä lääke on turvallinen sinulle, kerro siitä lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskausluokka A. Doksyyliamiinin ja pyridoksiinin ei odoteta vahingoittavan syntymättömää vauvaa.

Doksyyliamiini ja pyridoksiini voivat siirtyä äidinmaitoon ja voivat vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

Älä anna tätä lääkettä alle 18-vuotiaille ilman lääkärin apua.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Älä murskaa, pureskele tai katkaise viivästetysti vapauttavaa tabletti. Swallow it whole.

Doksyyliamiinia ja pyridoksiinia käytetään tavallisesti nukkumaan mennessä tyhjään vatsaan, vähintään 2 tuntia aterian jälkeen.

Jos oireesi eivät parane, saatat joutua ottamaan 1 tabletti aamulla, 1 tabletti iltapäivällä ja 2 tablettia nukkumaan mennessä. Noudata lääkärisi ohjeita.

Soita lääkärillesi, jos oireesi pahenevat käytettäessä doksyyliamiinia ja pyridoksiinia. Vakava tai jatkuva oksentelu voi aiheuttaa kuivumisen, mikä voi johtaa vakaviin lääketieteellisiin ongelmiin.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Taking this medicine with other drugs that make you sleepy can worsen this effect. Ask your doctor before taking doxylamine and pyridoxine with any medications you use to treat depression, mental illness, or seizures.

Other drugs may interact with doxylamine and pyridoxine, including prescription and over-the-counter medicines, vitamins, and herbal products. Tell each of your health care providers about all medicines you use now and any medicine you start or stop using.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Common side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

What should I watch for while using this medicine?

Doxylamine and pyridoxine may impair your thinking or reactions. Avoid driving or operating machinery until you know how this medicine will affect you.

Avoid drinking alcohol. It can increase drowsiness caused by doxylamine and pyridoxine.

Many medicines available over the counter can increase drowsiness caused by doxylamine and pyridoxine. Ask a doctor or pharmacist before using any cough/cold, allergy, pain, or sleep medication. Severe drowsiness can cause falls or other accidents.

Do not take any medicine without your doctor's advice while you are pregnant.

diclegis

diclegis tilaus diclegis vastaava tilaa diclegis

siteatripla genericadipur adipur advair rotahaler acticin 3tc
  • ventolin
  • abilify
  • atrovent
  • diacor
  • tenormine