ostaa verkosta diane 35 generic

diane-35

Cyproterone ja Ethinyl Estradiol tabletit

Mitä tämä lääke on?

Kyproteroni- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja käytetään sellaisten naisten hoidossa, joilla on vaikeita androgeeniresistentin merkkejä (androgeenin ylituotanto), jotka voivat aiheuttaa sekä ylimääräisen androgeenituotannon aiheuttamaa hirsutismia (ei-toivottuja hiuksia) että androgeenista alopesiaa (hiustenlähtöä). Näihin oireisiin liittyy usein akne, tulehdus ja seborroo (rasvainen iho liiallisesta sebumista). Cyproteroni- ja Ethinyl Estradiol -tabletit vähentävät orgaanista riippuvien oireiden oireita, joissa oraalinen antibiootti tai paikallinen hoito ei yksinään ole onnistunut. Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja voidaan käyttää myös suun kautta otettavaksi ehkäisyyn samanaikaisesti, kun niitä käytetään androgeeniriippuvaisten sairauksien hoitoon, mutta niitä ei tule käyttää pelkästään ehkäisyyn.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajille ennen tämän lääkkeen käyttöä?

Yhdistelmä ehkäisypillereitä kuten Cyproterone ja Ethinyl Estradiol tabletit voivat lisätä tromboosin (verihyytymien) riskiä, ​​jolla voi olla vakavia seurauksia sen mukaan, missä kohina muodostuu. Rintasyövän riski kasvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Sinun tulisi ottaa Cyproterone ja Ethinyl Estradiol tabletit nielaisi kokonaan lasillisella vedellä kerran vuorokaudessa samaan aikaan joka päivä ja noudata annettuja ohjeita. Jokainen Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol-tabletti sisältää 21 tablettia, ja sinun pitäisi ottaa yksi tabletti päivässä 21 päivän ajan, ja sitten sinulla on 7 vuorokautta, jonka aikana sinulla on kuukautisvuoto. Kun sinulla on ollut 7 tablettia vapaata päivää, aloita uusi pakkaus seuraavana päivänä (päivä 8), vaikka et ole lopettanut verenvuotoa. Jos sinulla on ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten oksentelu tai ripuli 3-4 tunnin kuluessa tabletin ottamisesta, tämä on sama kuin puuttuva pilleri ja sinun on otettava muita ehkäisymenetelmiä seuraavien 7 päivän ajan. Sinun tulisi ottaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja jatkuvasti tehokkaan ehkäisyvalvonnan varmistamiseksi. Jos käytät Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja akne- tai hirsutismille, voi kestää useita kuukausia, kun ihosi on täysin selvitetty tai oireet vähenevät huomattavasti. Sinun on ehkä otettava Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletit useisiin kuukausittaisiin sykleihin. Sinun tulisi ottaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja niin kauan kuin lääkäri suosittelee. Kun käytät Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja, sinun ei tule käyttää ylimääräistä hormonaalista ehkäisyvalmistetta, koska se altistaa sinulle liialliselle hormonihoidolle ja ei ole välttämätöntä tehokkaan ehkäisytavan kannalta. se voi kestää useita kuukausia, kun ihosi ehtii tyhjentää kokonaan tai oireet vähenevät merkittävästi ja saatat joutua ottamaan Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja useisiin kuukausittaisiin sykleihin. Sinun tulisi ottaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja niin kauan kuin lääkäri suosittelee. Kun käytät Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja, sinun ei tule käyttää ylimääräistä hormonaalista ehkäisyvalmistetta, koska se altistaa sinulle liialliselle hormonihoidolle ja ei ole välttämätöntä tehokkaan ehkäisytavan kannalta. se voi kestää useita kuukausia, kun ihosi ehtii tyhjentää kokonaan tai oireet vähenevät merkittävästi ja saatat joutua ottamaan Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja useisiin kuukausittaisiin sykleihin. Sinun tulisi ottaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja niin kauan kuin lääkäri suosittelee. Kun käytät Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja, sinun ei tule käyttää ylimääräistä hormonaalista ehkäisyvalmistetta, koska se altistaa sinulle liialliselle hormonihoidolle ja ei ole välttämätöntä tehokkaan ehkäisytavan kannalta.

Sinun tulisi ottaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja jatkuvasti tehokkaiden ehkäisytabojen varmistamiseksi ja niin kauan kuin lääkäri suosittelee. Sinun pitäisi odottaa aknen puhdistumista kokonaan muutamassa kuukaudessa, mutta erityisen vaikeissa tapauksissa hoito pidempään voi olla tarpeen ennen kuin täysi hyöty nähdään. Sinulle saattaa olla suositeltavaa jatkaa Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tablettien käyttöä vielä muutama kuukausi sen jälkeen, kun akne on kadonnut, ja sen jälkeen vaihda toiseen oraaliseen ehkäisyyn.

 

Mitä tapahtuu, jos unohdan annoksen?

kun unohdat annoksen Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja ja olet alle 12 tuntia myöhässä tabletin ottamisessa, ota se heti kun muistat ja ota seuraava tavalliseen aikaan. Olet edelleen suojassa raskautta vastaan.

Jos unohdat annoksen Cyproterone- ja Ethinyl Estradiol -tabletteja ja olet yli 12 tuntia myöhässä tabletin ottamisesta, noudata näitä ohjeita, joiden avulla pääset tekemään:

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

diane 35 tilaus diane 35 vastaava tilaa diane 35

sitetilaa tegretol tilaa revatio tilaa lotrisone tilaa vasotec tilaa ponstel tilaa seromycin tilaa duphaston tilaa casodex tilaa silagra tilaa super kamagra tilaa inspra tilaa lasix tilaa lincocin tilaa geodon tilaa vermox tilaa tenormin tilaa desonate tilaa cycrin tilaa intagra tilaa microzide tilaa microzide tilaa claritin tilaa demadex tilaa ciloxan tilaa buspar tilaa vibramycin tilaa vilitra tilaa norvasc tilaa efudex tilaa hyzaar tilaa famvir tilaa bimatoprost tilaa biaxin tilaa triple trial pack tilaa actonel tilaa sumycin tilaa ocuflox tilaa elocon tilaa vpxl tilaa fildena super active tilaa avodart tilaa flagyl tilaa ticlid tilaa norvasc tilaa sk tilaa rocaltrol tilaa imodium tilaa advair diskus tilaa zetia tilaa urecholine