ostaa verkosta detrol generic

detrol

Tolterodiinipöytä

Mitä tämä lääke on?

TOLTERODINEa käytetään yliaktiivisen virtsarakon hoitoon. Tämä lääke vähentää kylpyhuoneen käyntiä. Se voi myös auttaa hallitsemaan kostutusonnettomuuksia.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Noudata reseptitunnisteen ohjeita. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Tällöin lääkkeen käyttö voi kestää 2 tai 3 kuukautta.

Saatat joutua rajoittamaan saanti-teesi, kahvia, kofeiinia sisältäviä virvoitusjuomia ja alkoholia. Nämä juomat saattavat oireesi pahentua.

Saat uneliaisuutta tai huimausta. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään, mikä tarvitsee henkistä valppautta, kunnes tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinulle. Älä seiso tai istu nopeasti, varsinkin jos olet vanhempi potilas. Tämä vähentää huimausta tai pyörtyneitä loitsuja.

Suusi voi kuivua. Purentamaton sokeri tai imeskely kova karkkia, ja juominen runsaasti vettä voi auttaa. Ota yhteys lääkäriisi, jos ongelma ei poistu tai on vaikea.

This medicine may cause dry eyes and blurred vision. If you wear contact lenses you may feel some discomfort. Lubricating drops may help. See your eye doctor if the problem does not go away or is severe.

Avoid extreme heat. This medicine can cause you to sweat less than normal. Your body temperature could increase to dangerous levels, which may lead to heat stroke.

What side effects may I notice from receiving this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

detrol

detrol tilaus detrol vastaava tilaa detrol

sitetilaa cytoxan tilaa contractubex tilaa renagel tilaa symmetrel tilaa elavil tilaa eldepryl tilaa lotrisone tilaa ddavp tilaa abilify tilaa maxalt tilaa daklinza tilaa mirapex tilaa tylenol tilaa augmentin tilaa omnicef tilaa imodium tilaa geodon tilaa namzaric tilaa micardis tilaa colofac tilaa lomexin tilaa avelox tilaa tenormin tilaa zoloft tilaa zocor tilaa fildena ct tilaa optivar tilaa aldara tilaa levitra oral jelly tilaa uroxatral tilaa bactroban tilaa rulide tilaa aurogra tilaa tegretol tilaa maxalt tilaa gleevec tilaa boniva tilaa altace tilaa prandin tilaa boniva tilaa nexavar tilaa viagra strips tilaa pyridium tilaa isordil tilaa zyloprim tilaa dostinex tilaa urispas tilaa furacin tilaa triple trial pack tilaa gyne lotrimin