ostaa verkosta crestor generic

crestor

Rosuvastatiinitabletti

Mitä tämä lääke on?

ROSUVASTATIN tunnetaan HMG-CoA-reduktaasin estäjänä tai "statiinina". Se alentaa kolesterolia ja triglyseridejä veressä. Tämä lääke voi myös vähentää sydänkohtauksen, aivohalvauksen tai muiden terveysongelmien riskiä potilailla, joilla on sydänsairauden riskitekijöitä. Ruokavalion ja elämäntavan muutoksia käytetään usein tämän lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Noudata reseptitunnisteen ohjeita. Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Älä ota tätä lääkettä mihinkään seuraavista lääkkeistä:

Tämä lääke voi myös olla vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa:

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Käy lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa säännöllisissä tarkastuksissa. Saatat tarvita säännöllisiä testejä varmistaaksesi, että makasi toimii kunnolla.

Kerro heti lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle, jos sinulla on selittämätön lihaskipu, arkuus tai heikkous, varsinkin jos sinulla on myös kuumetta ja väsymystä.

Avoid taking antacids containing aluminum, calcium or magnesium within 2 hours of taking this medicine.

This drug is only part of a total heart-health program. Your doctor or a dietician can suggest a low-cholesterol and low-fat diet to help. Avoid alcohol and smoking, and keep a proper exercise schedule.

Do not use this drug if you are pregnant or breast-feeding. Serious side effects to an unborn child or to an infant are possible. Talk to your doctor or pharmacist for more information.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

crestor tilaus crestor vastaava tilaa crestor

sitetilaa zenegra tilaa tambocor tilaa artane tilaa urecholine tilaa kamagra effervescent tilaa aciphex tilaa p force tilaa patanol tilaa antivert tilaa trusopt tilaa fosamax tilaa floxin tilaa catapres tilaa revatio tilaa reglan tilaa zocor tilaa nexium tilaa dorzox tilaa voltaren gel tilaa ovulation test tilaa strattera tilaa scarend tilaa paxil tilaa urecholine tilaa grifulvin tilaa zestril tilaa vfend tilaa danocrine tilaa hyzaar tilaa nolvadex tilaa lomexin tilaa fluoxetine tilaa hard on oral jelly tilaa nizoral shampoo tilaa cytotec tilaa urecholine tilaa nootropil tilaa urispas tilaa levitra tilaa ponstel tilaa robitussin tilaa vaniqa tilaa advair tilaa vega extra cobra tilaa nizoral tilaa rocaltrol tilaa urispas tilaa celexa tilaa actos tilaa synthroid