ostaa verkosta creon generic

creon

Pancrepaasi-kapseli

Mitä tämä lääke on?

PANCRELIPASE on kolmen entsyymien (proteiinien) yhdistelmä: lipaasi, proteaasi ja amylaasi. Nämä entsyymit tuottavat tavallisesti haima ja ovat tärkeitä rasvan, proteiinien ja sokereiden ruoansulatuksessa.
Pancreplaasia käytetään korvaamaan nämä entsyymit, kun keholla ei ole tarpeeksi omaa. Tietyt lääketieteelliset olosuhteet voivat aiheuttaa tämän entsyymien puutteen, mukaan lukien kystinen fibroosi, haiman tulehtunut krooninen tulehdus tai haimasyövän tukkeutuminen.
Pancreplaasia voidaan käyttää myös haiman kirurgisen poiston jälkeen.
Pancreipaasia voidaan myös käyttää tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä pankreplaasia, jos olet allerginen sianlihavalmisteille tai jos sinulla on äkillinen haimatulehdus tai haimatulehduksen pitkäaikainen ongelma.
Varmistaaksesi, että voit turvallisesti ottaa pancreplaasia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on jokin seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.
Pancreplaasia tulisi ottaa aterian tai välipaloineen.
Ota lääke täydellä lasillisella vettä tai mehua.
Älä pidä tablettien tai kapselin sisältöä suussa. Lääkitys voi ärsyttää suun sisäpuolella.
Älä murskaa, pureskele, katkaise tai avaa viivästetysti vapauttavaa kapselia tai irrotettavaa kapselia . Swallow it whole.
Voit avata pannukapselikapselin ja ripotella lääkkeen lusikoituun vanukkaaseen tai appelsiiniin, jotta nieleminen olisi helpompaa. Niele seos välittömästi ilman pureskelua. Älä tallenna myöhempää käyttöä varten.
Älä inhaloi jauhetta pancreipaasikapseleista tai anna sen koskettaa ihoa. Se voi aiheuttaa ärsytystä erityisesti nenäsi ja keuhkoihisi.
Käytä säännöllisesti pancreplaasia, jotta saat parhaan hyödyn. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa pancreipaasin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kaikista lääkkeistä, jotka aloitat tai lopetat käytön.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Seuraa lääkärisi ohjeita elintarvikkeiden, juomien tai toiminnan rajoituksista.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Hanki hätätapaus lääkäriin, jos sinulla on allergisen reaktion oireita: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava tai epätavallinen vatsakipu. Tämä voi olla oire harvinaisesta mutta vakavasta suolenhäiriöstä.

Yleisiä haittavaikutuksia voivat olla:

Missä voin pitää lääkettäni?

Säilytä alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä, kosteudelta ja lämmöltä.

Tätä lääkettä voidaan myös säilyttää välillä 77 ja 104 astetta enintään 30 päivän ajan. 30 päivän kuluttua heittää kaikki käyttämättömät pancreplaasi, joka on tallennettu näihin korkeampiin lämpötiloihin.

Do not use the medicine if it has been exposed to temperatures above 104 degrees F.

creon

creon tilaus creon vastaava tilaa creon

siteatripla generictamec tirosint torasem tadalis sx tamsunax
  • proscar
  • flexirox
  • arcoxia
  • flomax
  • luvox