ostaa verkosta benicar generic

benicar

Olmesartan-tabletti

Mitä tämä lääke on?

OLMESARTAN auttaa alentamaan verenpainetta normaalille tasolle. Se hallitsee korkeaa verenpainetta, mutta se ei ole parannuskeino. Korkea verenpaine voi vahingoittaa munuaisia, ja se voi johtaa aivohalvaukseen tai sydämen vajaatoimintaan. Olmesartan auttaa ehkäisemään näitä asioita.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota olmesartaanitabletit suun kautta. Niele tabletit lasillisella vettä. Olmesartania voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Kerro lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle kaikista muista lääkkeistä, mukaan lukien lääkkeitä, ravintolisät tai kasviperäisiä lääkkeitä. Kerro myös lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos käytät usein kofeiinia tai alkoholia sisältäviä juomia, jos poltat tai jos käytät laittomia huumeita. Ne voivat vaikuttaa lääketieteellesi. Tarkista lääkärisi ennen jokaisen lääkkeen lopettamista tai aloittamista.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Tarkista verenpaineesi säännöllisesti, kun käytät olmesartaania. Kysy lääkäriltäsi tai terveydenhuollon ammattilaiselta, mitä verenpaineesi tulee. Kun tarkistat verenpaineesi, kirjoita mittaukset näyttämään lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen.

If you are taking this medicine for a long time, you must visit your prescriber or health care professional for regular checks on your progress. Make sure you schedule appointments on a regular basis.

If you are going to have surgery, tell your prescriber or health care professional that you are taking olmesartan.

Women should inform their doctor if they wish to become pregnant or think they might be pregnant. There is a potential for serious side effects to an unborn child, particularly in the second or third trimester. Talk to your health care professional or pharmacist for more information.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your prescriber or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your prescriber or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children and in a container that small children cannot open.

Store your medicine at room temperature between 15-30 degrees C (59-86 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

benicar

benicar tilaus benicar vastaava tilaa benicar

siteatripla genericeltroxine duphaston enasifar dynexan nouvelle formule diflucan
  • fegenor
  • pergotime
  • bystolic
  • estrace
  • imiject