ostaa verkosta bactroban generic

bactroban

Mupirocin on ajankohtainen

Mitä tämä lääke on?

MUPIROCIN on antibiootti, joka estää bakteerien kasvavan ihollesi. Mupirocinia topikaalisena (käytettäväksi iholle) käytetään ihon infektioiden, kuten impetigon tai "Staph" -infektion, hoitoon ihon. Paikallisesti käytettävää mupiroconia voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen mupirociniin.

Älä käytä mupirocinia paikallisesti lapsella ilman lääkärin apua. Kerma ei pitäisi käyttää nuorempi lapsi 3kk. Voidetta voidaan käyttää lapsen nuori kuin 2 kuukautta vanha.

Ei tiedetä, tuleeko tämä lääke vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Mupirocinia ei tiedetä, mikäli paikallisesti kulkeutuu rintamaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Älä ota suuhun. Paikallisesti käytettävä mupirocin käyttö vain iholle. Jos tämä lääke pääsee silmiin, nenäsi tai suuhuni, huuhtele vedellä.

Pese kädet ennen mupirocinin paikallista levittämistä.

Puhdista ja kuivaa ihoalue. Käytä pieniä määriä mupirocinia paikallisesti ohjeen mukaisesti puuvillapyyhkeellä tai sideharsoilla.

Älä levitä mupirocinia paikallisesti suurille ihoalueille.

Käytä vain steriiliä sideharsoa peittäessä käsiteltyä ihoa. Älä peitä käsiteltyjä alueita sidoksella, muovikelmulla tai muulla peitteellä, joka ei salli ilman kiertämistä.

Paikallisesti käytettävää Mupiroconia käytetään yleensä 3 kertaa päivässä 10 päivän ajan. Soita lääkärillesi, jos oireesi eivät paranna 3-5 päivän kuluessa tai jos ihon tilanne pahenee.

Käytä tätä lääkettä koko määrätyn ajan. Oireesi voivat parantua ennen kuin infektio on kokonaan poistettu. Ohita annokset voivat myös lisätä riskiäsi tulevasta infektiosta, joka on resistentti antibiooteille.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä. Älä jäädy. Pidä lääkeputki tiiviisti suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Mitä jos unohdan annoksen?

Käytä jäänyt annos heti kun muistat. Ohita ohitettu annos, jos se on melkein aika seuraavalle annokselle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä korvaamattoman annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Ei ole todennäköistä, että muut lääkkeesi, joita otat suun kautta tai pistät, vaikuttavat paikallisesti mupirosiiniin. Mutta monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Antibioottiset lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, mikä voi olla merkki uuden infektion ilmetessä. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai veristä, soita lääkärillesi. Älä käytä ripulisaalilääkitystä ellei lääkärisi kerro sinulle.

Avoid getting this medicine in your eyes, mouth, or nose. A separate product called mupirocin nasal is made for use in the nose. Mupirocin topical is for use only on the skin.

Avoid using other medications on the areas you treat with mupirocin topical unless your doctor tells you to.

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have signs of an allergic reaction: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.

Call your doctor at once if you have:

Common side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat. Do not freeze. Keep the medicine tube tightly closed when not in use.

bactroban

bactroban tilaus bactroban vastaava tilaa bactroban

siteatripla genericsinequan servispor stocrin stromectol simcora
  • tadalafil
  • teralithe
  • strattera
  • amarance
  • sildalis