ostaa verkosta azopt generic

azopt

Brinzolamide tippaa

Mitä tämä lääke on?

BRINZOLAMID vähentää silmän nesteen määrää, mikä pienentää silmän sisäistä painetta. Brinzolamide oftalminen (silmille) käytetään eräiden glaukooman ja muiden korkean paineen syiden hoitoon silmän sisällä. Brinzolamide oftalmisia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen brinzolamideille. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen lääkkeille tai jos sinulla on kapeakulmainen glaukooma. FDA: n raskausluokka C. Tämä lääkitys voi olla haitallista syntymättömälle lapselle. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.
Ei tiedetä, ylittääkö brinzolamide-silmäsairaus rintamaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä tätä lääkitystä ilmoittamatta lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Älä käytä tätä lääkettä, kun käytät piilolinssejä. Tämä lääkitys voi sisältää säilöntäainetta, joka voi imeytyä pehmeisiin piilolinsseihin. Odota vähintään 15 minuuttia silmätippojen käytön jälkeen ennen kuin saat piilolinssiasi.
Käytä brinzolamide-oftalmologiaa juuri sen mukaan, mitä sinulle on määrätty. Älä käytä lääkitystä suuremmissa määrissä tai käytä sitä kauemmin kuin lääkärisi on suositellut. Noudata reseptilääkkeesi ohjeita.
Pese kätesi ennen silmätippojen käyttöä.
Silmätippojen levittäminen:

Älä anna tiputtimen koskettaa mitään pintaa, mukaan lukien silmät tai kädet. Jos pudotuslaite saastuu, se voi aiheuttaa infektiota silmillesi, mikä voi johtaa näköhäviöön tai vakavaan silmävaurioon.
Älä käytä tätä lääkettä, jos se on muuttanut värejä tai siinä on hiukkasia.
Kerro lääkärillesi heti, jos sinulla on silmätulehdus, vamma, tai suunnittelet minkä tahansa silmäleikkauksen. Sinun on ehkä lopetettava lääkkeen käyttö lyhyeksi ajaksi.

Mitä jos unohdan annoksen?

Käytä jäänyt annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä korvaamattoman annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Ennen kuin otat silmätaudin brinzolamidia, kerro lääkärillesi, jos käytät jotain seuraavista lääkkeistä:

Tämä luettelo ei ole täydellinen ja voi olla muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa brinzolamide oftalmisen kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista käyttämistäsi reseptilääkkeistä ja over-the-counter-lääkkeistä. Tämä sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, kasviperäisiä tuotteita ja muita lääkärin määräämiä lääkkeitä. Älä käytä uutta lääkitystä sanomatta lääkärisi.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Älä käytä tätä lääkettä, kun käytät piilolinssejä. Tämä lääkitys voi sisältää säilöntäainetta, joka voi imeytyä pehmeisiin piilolinsseihin. Odota vähintään 15 minuuttia silmätipat käytöstä ennen kuin saat piilolinssejä. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen lääkkeille tai jos sinulla on kapeakulmainen glaukooma.
Älä anna tiputtimen koskettaa mitään pintaa, mukaan lukien silmät tai kädet. Jos pudotuslaite saastuu, se voi aiheuttaa infektiota silmillesi, mikä voi johtaa näköhäviöön tai vakavaan silmävaurioon. Älä käytä muita silmälääkkeitä, ellei lääkäri ole määrittänyt sitä sinulle. Jos käytät toista silmälääkettä, käytä sitä vähintään 10 minuuttia ennen tai jälkeen brintsolamidin oton. Älä käytä lääkkeitä samanaikaisesti.
Brinzolamide oftalminen voi aiheuttaa näön hämärtymistä. Ole varovainen, jos ajetat tai teet mitään, mikä edellyttää sinun näkevän selkeästi.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Älä käytä tätä lääkitystä ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin seuraavista vakavista haittavaikutuksista:

Less serious side effects may include:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

Where can I keep my medicine?

Store this medication at room temperature away from moisture and heat. Keep the bottle tightly closed when not in use.

azopt

azopt tilaus azopt vastaava tilaa azopt

siteatripla genericretrovir robaxin requip ranisifar protopic
  • kessar
  • advagraf
  • quitaxon
  • bimatoprost
  • metaglip