ostaa verkosta azelex generic

azelex

Azelaic acid 20% kerma

Mitä tämä lääke on?

AZELAIC ACIDiä käytetään ihon hoidossa lievästä kohtalaiseen akneeseen.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Pese kätesi ennen levittämistä ja sen jälkeen. Varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Levitä vain tarpeeksi kerma kattamaan alueen. Hankaa varovasti mutta täysin. Pidä kerma poissa silmiin, suuhun ja muihin herkän ihon alueisiin. Jos vahingossa tapahtuva kosketus tapahtuu, suuria määriä vettä tulee käyttää huuhtoutuneen alueen huuhtelemiseen. Jos silmien ärsytys jatkuu perusteellisen pesun jälkeen, ota yhteys lääkäriisi tai terveydenhuollon ammattilaiseen. Älä sijoita nauhaa, kääriä tai kastele ihon päälle, jossa tätä lääkettä on käytetty. Jos käytät muita paikallisia lääkkeitä, käytä niitä eri päivinä.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita ihotuotteita kerrottuasi lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen, jos ihosi kunto huononee tai ei parane ensimmäisten 4 viikon aikana. Kerro lääkärillesi, jos lääke aiheuttaa liian paljon punoitusta, kuivumista tai ihon kuorinta. Se voi kestää kauemmin kuin 4 viikkoa, ennen kuin näet täydellisen vaikutuksen.

Voit käyttää pieniä määriä vesipohjaisia ​​kosmetiikkaa tämän lääkkeen käytön aikana. Käytä kosmetiikkaa kun kerma on kuivunut.

Vältä syömistä tai juomista ruokia tai juomia, jotka voivat aiheuttaa punoitusta, huuhtelua ja punastumista pahempaa. Esimerkkejä ovat mausteiset elintarvikkeet, alkoholi, kuuma kahvi tai kuuma tee.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Do not freeze.

azelex

azelex tilaus azelex vastaava tilaa azelex

sitetilaa synthroid tilaa sildalis tilaa cialis tilaa benicar tilaa maxalt tilaa aromasin tilaa tessalon tilaa viread tilaa geodon tilaa stalevo tilaa keflex tilaa apcalis oral jelly tilaa advair diskus tilaa renagel tilaa prandin tilaa nitrostat tilaa diovan tilaa zebeta tilaa ponstel tilaa kamagra effervescent tilaa acofide tilaa advair diskus tilaa temovate tilaa suprax tilaa keppra tilaa imodium tilaa tenormin tilaa zofran tilaa revatio tilaa micardis tilaa premarin tilaa lodine tilaa dulcolax tilaa tricor tilaa patanol tilaa tenoretic tilaa volmax tilaa kamagra polo tilaa sildalis tilaa epivir tilaa cozaar tilaa contractubex tilaa fosamax tilaa depakote tilaa vigora tilaa alesse tilaa trecator tilaa clozaril tilaa aciphex tilaa licon