ostaa verkosta augmentin generic

augmentin

Amoksisilliini- ja klavulaanihappositabletti

Mitä tämä lääke on?

amoksisilliini; CLAVULANIC ACID on penisilliini-antibiootti. Se tappaa tai pysäyttää joidenkin bakteerien kasvun. Tätä lääkettä käytetään erilaisten infektioiden hoitoon. Se ei toimi kylmän, flunssan tai muiden virusinfektioiden vuoksi.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Voit käyttää tätä lääkettä ruuan tai tyhjään vatsaan. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan, vaikka luulet olevasi paremmin. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä varhain.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä valituille olosuhteille, sovelletaan varotoimenpiteitä.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Kerro lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle kaikista muista lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet, ravintolisät tai kasviperäiset lääkkeet. Kerro myös lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos käytät usein kofeiinia tai alkoholia sisältäviä juomia, jos poltat tai jos käytät laittomia huumeita. Ne voivat vaikuttaa lääketieteellesi. Tarkista lääkärisi ennen jokaisen lääkkeen lopettamista tai aloittamista.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät paranna 2 tai 3 vuorokautta. Ota kaikki lääkkeen annokset ohjeiden mukaan. Älä jätä annoksia tai lopeta lääkettä varhain.

If you are diabetic, you may get a false positive result for sugar in your urine with certain brands of urine tests. Check with your doctor.

Do not treat diarrhea with over-the-counter products. Contact your doctor if you have diarrhea that lasts more than 2 days or if the diarrhea is severe and watery.

What side effects may I notice from taking this medicine?

Side effects that you should report to your prescriber or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your prescriber or health care professional if they continue or are bothersome):

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store between 68 and 77 degrees F (20 and 25 degrees C). Keep bottle closed tightly. Throw away any unused medicine after the expiration date.

augmentin

augmentin tilaus augmentin vastaava tilaa augmentin

siteatripla genericcibacen chlorochin caverta cialis celestoderm v
  • micropakine
  • protonix
  • ponstel
  • novonorm
  • zeclar