ostaa verkosta asacol generic

asacol

Mesalamiinitiiviste

Mitä tämä lääke on?

MESALAMINIA käytetään hoidettaessa haavaisen koliitin aiheuttamaa kipua ja tulehdusta.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Noudata reseptitunnisteen ohjeita. Älä murskaa tai pureskele. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Älä lopeta tämän lääkevalmisteen ottamista lukuun ottamatta lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeita.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaisille, jos oireesi eivät alkota parantua useiden päivien jälkeen. Yleensä on parantunut 3 - 21 päivää. Saatat tarvita noin 6 viikon hoidon saadaksesi hyviä tuloksia.

Älä muuta lääkkeen tuotemerkkiä, jota käytät ilman keskustelua lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Kaikilla tuotemerkeillä ei ole samaa annosta.

Saatat huomata tämän lääkkeen tyhjän kuoren ulosteesta. Jos näin tapahtuu usein, ota yhteys lääkäriisi tai terveydenhuollon ammattilaiseen.

Mitä sivuvaikutuksia saan tämän lääkkeen ottamisesta vastaan?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 20 and 25 degrees C (68 and 77 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

asacol

asacol tilaus asacol vastaava tilaa asacol

sitetilaa keflex tilaa symmetrel tilaa vigora tilaa lioresal tilaa voltaren tilaa elocon tilaa alphagan tilaa enablex tilaa diflucan tilaa symmetrel tilaa amaryl tilaa cefzil tilaa tadalista professional tilaa celebrex tilaa avana tilaa motrin tilaa nolvadex tilaa champix tilaa tricor tilaa trecator tilaa xarelto tilaa kamagra polo tilaa kaletra tilaa zyloprim tilaa flonase tilaa avodart tilaa feldene tilaa zantac tilaa sk tilaa prevacid tilaa tenormin tilaa coumadin tilaa kamagra gold tilaa shield tilaa robitussin tilaa furacin tilaa arava tilaa starlix tilaa revatio tilaa femara tilaa naprosyn tilaa sinequan tilaa lodine tilaa floxin tilaa vilitra tilaa ocuflox tilaa wellbutrin sr tilaa lotrisone tilaa strattera tilaa symmetrel