ostaa verkosta artane generic

artane

Triheksifenidyylipitoinen tabletti

Mitä tämä lääke on?

TRIHEXYFENIDYL on parkinsonismia tai tiettyjen lääkkeiden aiheuttamia liikkumisongelmia.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta täydellä lasillisella vettä. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Älä lopeta äkillisesti lääkkeen ottamista, koska se voi aiheuttaa vakavan reaktion.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yli 65-vuotiaat potilaat voivat olla vahvempi reaktio ja tarvitsevat pienemmän annoksen.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen voi haluta silmäkokemuksia, kun käytät tätä lääkettä.

Suusi voi kuivua. Purentamaton sokeri tai imeskely kova karkkia, ja juominen runsaasti vettä voi auttaa. Ota yhteys lääkäriisi, jos ongelma ei poistu tai on vaikea.

Tämä lääke voi aiheuttaa kuivia silmiä ja näön hämärtymistä. Jos käytät piilolinssejä, saatat tuntea epämukavuutta. Voitelu pudotus voi auttaa. Katso silmälääkäri, jos ongelma ei poistu tai on vaikea.

You may get drowsy or dizzy. Do not drive, use machinery, or do anything that needs mental alertness until you know how this medicine affects you. Do not stand or sit up quickly, especially if you are an older patient. This reduces the risk of dizzy or fainting spells. Alcohol may interfere with the effect of this medicine. Avoid alcoholic drinks.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature between 15 and 30 degrees C (59 and 86 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

artane

artane tilaus artane vastaava tilaa artane

sitetilaa cialis tilaa apcalis oral jelly tilaa requip tilaa pepcid tilaa ponstel tilaa deltasone tilaa sk tilaa scanil tilaa combivent tilaa fildena ct tilaa nootropil tilaa nizoral shampoo tilaa acular tilaa lamictal tilaa bepreve tilaa ziana tilaa kamagra gold tilaa azilect tilaa omnicef tilaa cartia tilaa bactrim tilaa vidalista tilaa gyne lotrimin tilaa super p force tilaa catapres tilaa valif tilaa altace tilaa fildena strong tilaa savella tilaa ocuflox tilaa namzaric tilaa voltaren tilaa prilosec tilaa diclegis tilaa naprosyn tilaa elocon tilaa medrol tilaa evista tilaa antivert tilaa scarend tilaa protonix tilaa ponstel tilaa evista tilaa renagel tilaa benzoyl tilaa kamagra oral jelly tilaa propecia tilaa nexavar tilaa mysoline tilaa diprolene