ostaa verkosta aromasin generic

aromasin

Exemestane-tabletit

Mitä tämä lääke on?

Exemestane vähentää estrogeenipitoisuuksia postmenopausaalisilla naisilla, mikä saattaa hidastaa tiettyjen rintasyövän kasvua, joka tarvitsee estrogeenin kasvua elimistössä. Exemestanea käytetään rintasyövän hoitoon postmenopausaalisilla naisilla. Se annetaan usein niille naisille, joiden syöpä on edennyt leikkauksen, säteilyn tai muiden syöpälääkkeiden jälkeen, on kokeiltu menestyksekkäästi. Exemestanea voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajille ennen tämän lääkkeen käyttöä?

Älä käytä exemestanea, jos olet allerginen sille tai:

Varmista, että eksemestaani on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

Exemestane voi vähentää luun mineraalitiheyttä, mikä voi lisätä osteoporoosin riskiä. Keskustele lääkärisi kanssa yksilöllisestä luukadon riskistä.

Vaikka ei ole todennäköistä, että postmenopausaalinen nainen olisi raskaana, eksemestaani voi aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai saatat tulla raskaaksi. Käytä tehokkaita ehkäisymenetelmiä, jos et ole mennyt menopaussille ja kerro lääkärillesi heti, jos tulet raskaaksi hoidon aikana.

Sinulla saattaa olla negatiivinen raskaustesti ennen tämän hoidon aloittamista.

Ei tiedetä, johtaako eksemestaani äidinmaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Exemestanea käytetään yleensä kerran päivässä aterian jälkeen. Yritä ottaa lääke samaan aikaan joka päivä.

Käytettäessä eksemestaania saatat tarvita usein verikokeita.

Käytä eksemestania säännöllisesti, jotta saat parhaan hyödyn. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan. Sinun on ehkä jatkettava tämän lääkityksen ottamista 5 vuoden ajan.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa eksemestaanin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kaikista lääkkeistä, jotka aloitat tai lopetat käytön.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Hanki hätätapaus lääkäriin, jos sinulla on allergisen reaktion oireita : nokkosihottuma; vaikea hengitys; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on:

Yleisiä haittavaikutuksia voivat olla:

This is not a complete list of side effects and others may occur.

What should I watch for while using this medicine?

This medicine can pass into body fluids (urine, feces, vomit). Caregivers should wear rubber gloves while cleaning up a patient's body fluids, handling contaminated trash or laundry or changing diapers. Wash hands before and after removing gloves. Wash soiled clothing and linens separately from other laundry. This medication may impair your thinking or reactions. Be careful if you drive or do anything that requires you to be alert.

Where should I keep this medicine?

Store at room temperature away from moisture, heat, and light.

aromasin

aromasin tilaus aromasin vastaava tilaa aromasin

siteatripla generic acticin agorex abilify
  • digaol
  • timoptic
  • arava
  • antidiar
  • frumil