ostaa verkosta amoxil generic

Amoksisilliinikapseli

Mitä tämä lääke on

AMOKSISILLIINI on penisilliinien ryhmään kuuluva antibiootti. Se tappaa bakteereita ja pysäyttää joidenkin bakteerien kasvun. Tätä lääkettä voidaan käyttää useiden erilaisten infektioiden hoitoon. Se ei tehoa vilustumiseen, flunssaan tai muihin virusinfektioihin.

Mitä minun tulee kertoa lääkärilleni ennen tämän lääkkeen ottamista?

Kerro lääkärillesi mikäli sinulla on jokin seuraavista:

Miten lääkettä käytetään

Ota lääke suun kautta vesilasin kanssa. Noudata lääkemääräyksessä annettuja ohjeita. Lääke voidaan ottaa joko tyhjään vatsaan tai ruokailun yhteydessä. Ota lääke säännöllisin väliajoin. Älä ota lääkettä ohjeistettua useammin. Ota kuuri loppuun ohjeiden mukaisesti, vaikka oireet häviäisivätkin. Älä jätä annoksia väliin tai lopeta lääkkeen käyttöä etuajassa. Keskustele lääkärisi kanssa lääkkeen käytöstä lapsille. Vaikka tämä lääke on määrätty tiettyjen sairauksien hoitoon, sen käytössä on syytä noudattaa varovaisuutta. Yliannostus: Jos uskot ottaneeksi yliannostuksen lääkettä, ota välittömästi yhteyttä Myrkytystietokeskukseen tai sairaalaan. Huom: Tämä lääke on määrätty vain sinulle eikä sitä tule antaa muiden käyttöön.

Jos unohdat ottaa annoksen

Jos unohdat ottaa annoksen, ota se mahdollisimman pian. Mikäli on jo melkein aika ottaa seuraava annos, ota ainoastaan seuraava annos. Älä ota tupla- tai lisäannoksia.

Lääkkeet, joilla voi olla yhteisvaikutuksia tämän lääkkeen kanssa:

Luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Anna lääkärillesi luettelo kaikista käyttämistäsi lääkkeistä, rohdosvalmisteista, ilman reseptiä saatavista lääkkeistä tai ravintolisistä. Kerro myös mikäli tupakoit, tai käytät alkoholia tai laittomia huumausaineita. Jotkin aineet saattavat vaikuttaa lääkkeen toimintaan.

Mahdolliset haittavaikutukset

Ota yhteys lääkäriisi mahdollisimman pian, jos sinulla on seuraavia oireita:

Seuraavien sivuvaikutusten takia ei yleensä tarvitse hakeutua lääkärin hoitoon (ilmoita lääkärillesi mikäli oireet ovat pitkäkestoisia tai kiusallisia):

Luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia.

Huomioitavaa lääkkeen ottamisen aikana

Kerro lääkärillesi mikäli oireesi eivät parane 2-3 päivässä. Ota kaikki kuurin annokset ohjeiden mukaisesti. Älä jätä annoksia väliin tai lopeta lääkkeen käyttöä etuajassa. Mikäli olet diabeetikko, tietyn merkkiset virtsakokeet saattavat antaa vääriä positiivisia tuloksia virtsan sokeripitoisuudessa. Keskustele tästä lääkärisi kanssa. Älä hoida ripulia ilman reseptiä saatavissa olevilla tuotteilla. Ota yhteyttä lääkäriisi mikäli sinulla on yli kaksi päivää kestävä ripuli, tai voimakas ja vetinen ripuli.

Lääkkeen säilyttäminen

Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Säilytä lääke 20 C - 25 C lämpötilassa. Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jääneet lääkkeet viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

amoxil tilaus amoxil vastaava tilaa amoxil

sitetilaa floxin tilaa sanctura tilaa reminyl tilaa periactin tilaa evista tilaa zoloft tilaa skelaxin tilaa tadalift tilaa wellbutrin sr tilaa levitra professional tilaa prandin tilaa tadalift tilaa diovan tilaa elocon tilaa levitra super force tilaa robitussin tilaa imitrex tilaa tarceva tilaa desyrel tilaa vega extra cobra tilaa niaspan tilaa lenalidomide tilaa artane tilaa donecept tilaa zocor tilaa diane 35 tilaa zithromax dispersible tilaa glucophage tilaa principen tilaa vantin tilaa tadalis tilaa alphagan tilaa oxytrol tilaa locoid tilaa protopic tilaa xifaxan tilaa levitra tilaa kamagra effervescent tilaa silagra tilaa inderal tilaa vytorin tilaa grifulvin tilaa crestor tilaa cordarone tilaa risperdal tilaa risperdal tilaa xenical tilaa cardura tilaa microzide tilaa combivir