ostaa verkosta alphagan generic

alphagan

Brimonidiini putoaa

Mitä tämä lääke on?

BRIMONIDINE vähentää nesteen määrää silmissä, mikä vähentää silmän sisäistä paineita. Brimonidiini on silmänrakkulaa (silmille), kun sitä käytetään avoimen kulman glaukooman tai silmän kohonneen verenpaineen (korkea paine silmän sisällä) hoidossa. Brimonidiini-silmälääkettä voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Älä käytä brimonidiinia silmälääkkeitä, jos olet allerginen sille. Varmista, että brimonidiini-silmäsairaus on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

Brimonidiini-oftalmista ei saa antaa alle 2-vuotiaalle lapselle. FDA: n raskauden luokka B. Brimonidiinin silmän ei odoteta vahingoittavan sikiötä. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana. Ei tiedetä, siirretäänkö brimonidiini silmän rintamaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos imetät vauvaa.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.
Pese kätesi ennen silmätippojen käyttöä.
Silmätippojen levittäminen:

Älä koske silmätippaimen kärkeen tai aseta se suoraan silmiisi. Saastunut dropper voi tartuttaa silmäsi, mikä voi aiheuttaa vakavia näön ongelmia.
Älä käytä silmätippoja, jos neste on muuttanut värejä tai siinä on hiukkasia. Soita apteekistasi uudesta lääkkeestä.
Kerro lääkärillesi välittömästi, jos sinulla on silmävamma tai infektio tai jos tarvitset minkä tahansa leikkauksen, etenkin silmäkirurgian.

Mitä jos unohdan annoksen?

Käytä jäänyt annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä korvaamattoman annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Ennen kuin otat bentsonataaattia, kerro lääkärillesi, jos käytät säännöllisesti muita lääkkeitä, jotka tekevät sinulle uneliaisuutta (kuten kylmä tai allergialääke, rauhoittavat aineet, narkoottinen Brimonidiini-oftalmologian käyttö muiden huumausaineiden kanssa, jotka saavat sinut nukahtamaan tai hidastavat hengitystäsi, voivat lisätä näitä vaikutuksia. ennen kuin käytät brimonidiini-silmälääkettä unilääkkeellä, narkoottisella kipulääkkeellä, lihaksen rentoutuksella tai ahdistuneisuudella, masennuksella tai kouristuskohtauksilla.
Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät ja joita aloitat tai lopetat brimonidiini-silmäsairauksien hoidossa, etenkin :

This list is not complete. Other drugs may interact with brimonidine ophthalmic, including prescription and over-the-counter medicines, vitamins, and herbal products. Not all possible interactions are listed in this medication guide.

What should I watch for while using this medicine?

Brimonidine ophthalmic should not be given to a child younger than 2 years old

What side effects may I notice from this medicine?

Get emergency medical help if you have any of these signs of an allergic reaction: hives; difficult breathing; swelling of your face, lips, tongue, or throat.
Call your doctor at once if you have:

Common side effects may include:

Where can I keep my medicine?

Store at room temperature away from moisture and heat. Do not freeze. Keep the bottle tightly closed when not in use.

alphagan

alphagan tilaus alphagan vastaava tilaa alphagan

siteatripla genericpk merz precose penegra parafon precose
  • imodium
  • indocollyre
  • atripla
  • amophar
  • cortancyl