ostaa verkosta aldara generic

aldara

Imiquimod 5% kerma

Mitä tämä lääke on?

IMIQUIMOD-kermaa käytetään ulkoisten sukupuolielinten tai anaalisten syylien hoitoon. Sitä käytetään myös muiden ihon oireiden, kuten aktiinisen keratoosin ja tietynlaisten ihosyövän hoitoon.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Käytä juuri ennen nukkumaanmenoa. Pese kädet ennen käyttöä ja sen jälkeen. Levitä ohut kerros kermaa ja hiero varovasti kosketuksiin joutuneisiin alueisiin, kunnes ne eivät enää näy. Älä käytä suussa, silmässä tai emättimessä. Käytä tätä lääkettä vain vahingoittuneella alueella lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Älä käytä pidempään kuin määrätty. On tärkeää, että lääkkeitä ei käytetä enemmän kuin määrätty. Näin voi lisätä sivuvaikutusten mahdollisuutta.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä alle 12-vuotiaille lapsille tietyissä olosuhteissa, on noudatettava varotoimia.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita lääkkeitä hoidetulla alueella pyytämättä lääkäriltä tai terveydenhuollon ammattilaiselta. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Käy terveydenhuollon ammattihenkilöllisyydellä säännöllisten tarkastusten suorittamisessa.

Älä käytä tätä lääkettä, ennen kuin iho on parantunut mistä tahansa muusta lääkkeestä (esimerkiksi: podofilox tai podophyllin-hartsi) tai kirurgiseen ihonhoitoon.

Naisilla pitäisi saada säännöllisiä lantionkokeita, kun heitä hoidetaan sukupuolielinten syyliä varten. Useimmat potilaat näkevät paranemisen 4 viikon kuluessa. Viikon kesto saattaa kestää jopa 16 viikkoa. Tämä lääke ei ole parannuskeino. Uusia syyliä saattaa kehittyä hoidon aikana tai sen jälkeen. Vältä seksuaalista (sukuelinten, anaali-, suullinen) kosketusta, kun kerma on iholla. Jos syyliä esiintyy sukupuolielinten alueella, sukupuoliyhteyttä on vältettävä, kunnes syyliä hoidetaan. Latex-kondomien käyttö seksuaalisessa kontaktissa voi vähentää, mutta ei täysin estää, muiden infektoitumista. Tämä lääke voi heikentää kondomeja, kalvoja, kohdunkaulan korkkeja tai muita estolaitteita ja vähentää niiden syntymää tehokkaammin. Älä peitä käsiteltyä aluetta ilmatiiviillä sidoksilla. Puuvillaharjan sidoksia voidaan käyttää. Puuvilla-alusvaatteita voidaan käyttää sen jälkeen, kun tätä lääkettä on käytetty sukuelinten tai peräaukon alueella.

Akuutin keratokseja, joita ei nähty ennen, voivat ilmetä hoidon aikana ja voivat myöhemmin mennä pois. Hoitoalue ja ympäröivä alue saattavat keventää tai tummua tämän lääkkeen käytön jälkeen. Nämä ihon värimuutokset voivat olla pysyviä joillakin potilailla.

Jos havaitset ihon reaktiota hoitopaikassa, joka häiritsee tai estää sinua tekemästä mitään päivittäistä toimintaa, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan. Saatat tarvita lepoaika hoidosta. Hoito voidaan aloittaa uudelleen, kun reaktio on parantunut, kuten lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilainen on suositellut.

Tämä lääke voi saada sinut herkemmin aurinkoon. Säilytä auringosta. Jos et voi välttää auringossa, käytä suojavaatteita ja käytä aurinkovoidetta. Älä käytä auringon valaisimia tai solariumitusta.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store between 4 and 25 degrees C (39 and 77 degrees F). Do not freeze. Throw away any unused medicine after the expiration date. Discard packet after applying to affected area. Partial packets should not be saved or reused.

aldara

aldara tilaus aldara vastaava tilaa aldara

siteatripla genericpersantine podomexef primolut nor parlodel prevacid
  • tofranil
  • trental
  • droxia
  • hexacycline
  • bactekod