ostaa verkosta aldactone generic

aldactone

Spironolaktoni-tabletti

Mitä tämä lääke on?

SPIRONOLACTONE on diureetti. Se auttaa sinua tekemään enemmän virtsaa ja menettää ylimääräisen veden kehosta. Tätä lääkettä käytetään korkean verenpaineen, turvotuksen tai turvotuksen hoitoon sydämestä, munuaisesta tai maksasairaudesta. Sitä käytetään myös potilaille, joilla on liikaa aldosteronia tai joilla on alhainen kalium.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suuhun vedellä. Voit ottaa tämän lääkkeen ruoan kanssa tai ilman. Jos se häiritsee vatsasi, ota se ruoan tai maidon kanssa. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu. Muista, että sinun on annettava enemmän virtsaa tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Älä ota annoksia päivällä, joka aiheuttaa sinulle ongelmia. Älä ota nukkumaanmenoa.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä valituille olosuhteille, sovelletaan varotoimenpiteitä.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Älä käytä tätä lääkettä seuraavien kanssa:

Tämä lääke voi myös olla vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa:

This list may not describe all possible interactions. Give your health care provider a list of all the medicines, herbs, non-prescription drugs, or dietary supplements you use. Also tell them if you smoke, drink alcohol, or use illegal drugs. Some items may interact with your medicine.

What should I watch for while using this medicine?

Visit your doctor or health care professional for regular checks on your progress. Check your blood pressure as directed. Ask your doctor what your blood pressure should be, and when you should contact them.

You may need to be on a special diet while taking this medicine. Ask your doctor. Also, ask how many glasses of fluid you need to drink a day. You must not get dehydrated.

This medicine may make you feel confused, dizzy or lightheaded. Drinking alcohol and taking some medicines can make this worse. Do not drive, use machinery, or do anything that needs mental alertness until you know how this medicine affects you. Do not sit or stand up quickly.

What side effects may I notice from this medicine?

Side effects that you should report to your doctor or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your doctor or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where should I keep my medicine?

Keep out of the reach of children.

Store below 25 degrees C (77 degrees F). Throw away any unused medicine after the expiration date.

aldactone

aldactone tilaus aldactone vastaava tilaa aldactone

siteatripla genericcoaprovel compazine concor plus clobex convulex
  • xalatan
  • rythmarone
  • onglyza
  • lumirelax
  • nisis