ostaa verkosta aczone generic

aczone

Dapsone tabletti

Mitä tämä lääke on?

DAPSONE on anti-infektiivinen lääke. Dapsonia käytetään dermatiitin herpetiformiksen (ihon kunto) ja lepraasin hoitoon. Paikallisesti Dapsonea voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajille ennen tämän lääkkeen käyttöä?

Älä käytä dapsonia, jos olet allerginen sille.

Varmista, että dapsone on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

FDA: n raskausluokkaan C. Ei tiedetä, dapsoni vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta tämän lääkityksen käytön aikana.

Dapsone voi siirtyä äidinmaitoon ja saattaa vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

Dapsone voi olla vain osa täydellistä hoitohoitoa, johon voi kuulua myös erityisruokavalio. Seuraa lääkärin tai ravitsemusneuvojan luomaa ruokavaliota. Perehdy luetteloon elintarvikkeista, joita sinun on vältettävä, jotta voit säätää tilanne.

Lääkärisi tulee tarkistaa etenemistasi, kun käytät dapsonia.

Mitä jos unohdan annoksen?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle aikataululle. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa dapsonin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajaltasi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja kaikista lääkkeistä, jotka aloitat tai lopetat käytön.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista : nokkosihottuma; vaikea hengitys; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on:

Common side effects may include:

What should I watch for while using this medicine?

Avoid exposure to sunlight or tanning beds. Dapsone can make you sunburn more easily. Wear protective clothing and use sunscreen (SPF 30 or higher) when you are outdoors.

Where should I keep this medicine?

Store at room temperature away from moisture, heat, and light.

aczone

aczone tilaus aczone vastaava tilaa aczone

siteatripla genericnegram orfiril oftan oxsoralen orfiril
  • esidrex
  • rosiced
  • ciflox
  • fosamax
  • desyrel