ostaa verkosta actos generic

actos

Pioglitatsonihydrokloridivalmiste

Mitä tämä lääke on?

PIOGLITAZONE auttaa tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Se auttaa hallitsemaan verensokeria. Hoito yhdistyy ruokavalioon ja liikuntaan.

Mitä minun pitäisi kertoa terveydenhuollon tarjoajalle, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota tämä lääke suun kautta lasillisen vettä. Ota lääkettä samaan aikaan joka päivä. Älä ota enempää kuin suunnattu.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Monet lääkkeet saattavat lisätä tai vähentää verensokeria, kuten:

Tämä luettelo ei välttämättä kuvaa kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksia. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Käy lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa säännöllisten tarkastusten edistymisestä.

Sinun terveydenhuollon ammattilaisen on tarkistettava verikokeita säännöllisesti arvioidakseen tämän lääkityksen vaikutusta maksaan.

Opi tarkistamaan verensokeri. Opi alhaisen ja korkea verensokerin oireet ja miten hallita niitä.

Jos sinulla on alhainen verensokeri, syötä tai juo jotain sokeria. Varmista, että muut tietävät saada lääkärin apua nopeasti, jos sinulla on vakavia oireita matala verensokeri, kuten jos tulet tajuttomaksi tai jos sinulla on kohtaus.

Tämä lääke voi lisätä riskinä sydänongelmia. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on rintakipu tai kireys tai kipu, joka säteilee leukaan tai käsiin ja hengenahdistusta. Nämä voivat olla merkkejä vakavasta sairaudesta.

Tämä lääke voi aiheuttaa ovulaation premenopausaalisilla naisilla, joilla ei ole säännöllisiä kuukausia. Tämä voi lisätä mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana tai luulet olevasi raskaana. Keskustele lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa syntyvyyden valvonnasta tämän lääkkeen ottamisen aikana. Ota heti yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen, jos olet ajatellut olevan raskaana.

Jos tarvitset leikkausta tai jos tarvitset menettelyä kontrastin huumeiden kanssa, kerro lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle, että käytät tätä lääkettä.

Käytä lääketieteellistä tunnistetta ranneketta tai ketjua sanomaan, että sinulla on diabetes ja sinulla on kortti, jossa luetellaan kaikki lääkkeet.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka sinun tulee ilmoittaa lääkärille tai terveydenhuollon ammattihenkilölle mahdollisimman pian:

Haittavaikutuksia, jotka yleensä eivät vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilöstölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä):

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä minun pitäisi säilyttää lääkeni?

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15-30 ° C (59 ja 86 ° F). Pidä säiliö tiiviisti suljettuna ja suojaa kosteudelta ja kosteudelta. Heitä pois käyttämättömät lääkkeet viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

actos

actos tilaus actos vastaava tilaa actos

sitetilaa urispas tilaa zestril tilaa avelox tilaa spiriva tilaa tenoretic tilaa kamagra polo tilaa ventolin tilaa prandin tilaa nizoral cream tilaa deltasone tilaa motilium tilaa chloromycetin tilaa trandate tilaa jalyn tilaa acticin tilaa norlutate tilaa benicar tilaa combivir tilaa kamagra effervescent tilaa lamprene tilaa stromectol tilaa benicar tilaa aventyl tilaa sporanox tilaa serevent tilaa sanctura tilaa xifaxan tilaa effexor tilaa claritin tilaa atripla tilaa fildena ct tilaa aricept tilaa amaryl tilaa januvia tilaa timoptic tilaa vaniqa tilaa viagra strips tilaa robitussin tilaa medrol tilaa levitra tilaa zoloft tilaa aurogra tilaa pristiq tilaa tenormin tilaa medrol tilaa propecia tilaa imdur tilaa pletal tilaa vesicare tilaa vaniqa