ostaa verkosta actigall generic

actigall

Ursodiol-tabletti

Mitä ovat ursodiol-tabletit?

URSODIOL on sappihappo. Lääke auttaa liuottamaan sappikivet niille, joilla ei voi olla sappirakon leikkausta tai jotka eivät tarvitse leikkausta. Ursodiolia voidaan käyttää prosessilaitteella, joka sirpaleet murskataan pienemmiksi paloiksi; Menetelmä, nimeltään lithotripsy, sallii lääkkeen liuottaa kivet nopeammin. Ursodiol on myös hyödyllinen tietyille aikuisten, lasten ja imeväisten maksasairauksien varalta; lääke vähentää kutinaa ja muita oireita.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilainen tietää, ennen kuin otan ursodiolin?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Ota ursodiol-kapseleita tai tabletteja suun kautta. Noudata reseptitunnisteen ohjeita. Ota kapseleita ruoan tai maidon kanssa imeytymisen parantamiseksi ja limakalvon tai suoliston sivuvaikutusten rajoittamiseksi. Ota annostasi säännöllisin väliajoin. Älä käytä lääkettä useammin kuin suunnattu.

Ota yhteyttä lastenlääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen tämän lääkkeen käytöstä lapsilla. Erityistä varovaisuutta voi tarvita. Yleensä apteekkarin on valmistettava tämä lääke suspensioon, joka annetaan lapsille annettavaksi.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä jos unohdan annoksen?

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin pystyt. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ota vain tämä annos. Älä ota kaksinkertaisia ​​tai ylimääräisiä annoksia.

Mikä voi olla vuorovaikutuksessa ursodiolin kanssa?

Kerro lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle kaikista muista lääkkeistä, mukaan lukien reseptilääkkeet, ravintolisät tai kasviperäiset lääkkeet. Kerro myös lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos käytät usein kofeiinia tai alkoholia sisältäviä juomia, jos poltat tai jos käytät laittomia huumeita. Ne voivat vaikuttaa lääketieteellesi. Tarkista lääkärisi ennen jokaisen lääkkeen lopettamista tai aloittamista.

What should I watch for while taking ursodiol?

Visit your prescriber or health care professional for regular checks on your progress. It may take months of therapy to get the right response. Your prescriber or health care professional will schedule tests to see if your gallstones are dissolving or if your liver problem is improving. Report continued or worsened nausea, vomiting, or abdominal pain to your prescriber.

Continue to take your medicine even if you feel better, unless directed otherwise by your prescriber or health care professional. Do not stop taking except on your prescriber's advice.

Antacids may interfere with the absorption of ursodiol. Take ursodiol at least 1 hour before or 2 hours after an antacid dose.

What side effects may I notice from taking ursodiol?

Side effects that you should report to your prescriber or health care professional as soon as possible:

Side effects that usually do not require medical attention (report to your prescriber or health care professional if they continue or are bothersome):

This list may not describe all possible side effects.

Where can I keep my medicine?

Keep out of the reach of children in a container that small children cannot open.

Store at room temperature below 30 degrees C (86 degrees F). Keep in a well-closed container. Throw away any unused medicine after the expiration date.

actigall

actigall tilaus actigall vastaava tilaa actigall

siteatripla genericoftan norvir otrivin rhume des foins nortrilen neurolithium
  • tenormine
  • vibramycin
  • fungster
  • urispas
  • savella