ostaa verkosta acticin generic

acticin

Permetriini 5% kerma

Mitä tämä lääke on?

PERMETHRIN-ihonhoitoa käytetään ruoan hoitoon.

Mitä minun terveydenhuollon ammattilaistani tietää, ennen kuin otan tämän lääkkeen?

Heidän on tiedettävä, onko sinulla jotain seuraavista ehdoista:

Miten minun pitäisi käyttää tätä lääkettä?

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä ota suuhun. Kylpy tai suihkua EI suositella ennen tämän lääkkeen käyttöä. Pyyhi kerma perusteellisesti kaikkiin ihon pintoihin, päästäsi jalkojesi pohjaan. On tärkeää soveltaa sitä kaikkialla kehossasi, ei vain silloin, kun ihottuma on. Levitä kerma sormien ja toe-rypytteiden väliin, ranteen ja vyötäröosan ruutuihin, pakaroiden pakkoihin, sukupuolielimiin ja vatsa-painikkeeseen. Käytä hammastikkua kynsien ja varpaankynkien alle. Kynnet on lyhennettävä. Jos sinulla on vähän tai ei lainkaan hiuksia tai käytät kermaa vauvassa tai pienessä lapsessa, varmista, että hiero kerma kaulaan, päänahan, hiusrajan, temppeleiden ja otsaan. Jätä se 8-14 tuntia ja poista se uimalla ja shampooing. Jos käytät tätä lääkettä toiselle henkilölle, käytä muovisia tai kertakäyttöisiä käsineitä suojautumasta infektoitumiselta. Älä ota tätä lääkettä silmiisi. Jos teet, huuhtele runsaalla viileällä vesijohtovedellä.

Keskustele lapsesi kanssa tämän lääkkeen käytön kanssa lapsilla. Vaikka tätä lääkettä voidaan määrätä alle kahdentoista kuukauden ikäisille lapsille tietyissä olosuhteissa, on noudatettava varotoimia.

Yliannostus: Jos olet sitä mieltä, että olet ottanut liikaa lääkettä, ota yhteys myrkytyskeskukseen tai hätätilaan heti.

HUOMAUTUS: Tämä lääke on vain sinulle. Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa.

Mitä voi olla vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa?

Interaktiot eivät ole odotettavissa. Älä käytä muita ihonhoitotuotteita vahingoittuneella alueella ilmoittamatta lääkärille tai terveydenhuollon ammattilaiselle. Anna terveydenhuollon tarjoajalle luettelo kaikista lääkkeistä, yrtteistä, ei-reseptilääkkeistä tai käyttämistäsi ravintolisistä. Kerro myös heille, jos tupakoilet, juot alkoholia tai käytät laittomia huumeita. Jotkut kohteet voivat olla vuorovaikutuksessa lääkkeen kanssa.

Mitä minun pitäisi seurata, kun käytät tätä lääkettä?

Kutinaa ja ihottumaa ei ole epätavallista jatkaa niin kauan kuin 2-4 viikkoa hoidon jälkeen. Nämä oireet voivat olla väliaikainen reaktio punkkien jäänteihin. Tämä ei tarkoita, että tämä kerma ei toiminut tai että sitä olisi käytettävä uudelleen. Jos tuntuu, että kutina ja ihottuma ovat voimakkaat tai jos se jatkuu yli 4 viikon kuluttua, keskustele lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa heti.

Vaiva on levinnyt suoralla kosketuksella infektoituneen henkilön kanssa. Perheenjäsenet ja seksikumppanit voivat tarvita hoitoa tällä lääkkeellä. Keskustele tästä lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Käytä normaalia pesuohjelmaa pestä kaikki vaatteet, pyyhkeet ja vuodevaatteet, jotka ovat koskettaneet ihoa. Sinun ei tarvitse puhdistaa puhtaita vaatteita, joita ei ole vielä kulunut. Takit, huonekalut, matot, lattiat ja seinät eivät tarvitse puhdistaa mistään erityisellä tavalla.

Mitä sivuvaikutuksia voin havaita tästä lääkkeestä?

Haittavaikutuksia, jotka yleensä eivät vaadi lääkärinhoitoa (raportoi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattihenkilöstölle, jos he jatkavat tai ovat järkyttäviä):

Tässä luettelossa ei välttämättä kuvata kaikkia mahdollisia haittavaikutuksia.

Missä voin pitää lääkettäni?

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä huoneenlämmössä kaukana lämmöstä ja suorasta valosta. Älä säilytä kylmässä tai jäätyy. Heitä pois käyttämättömät lääkkeet viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

acticin

acticin tilaus acticin vastaava tilaa acticin

sitetilaa diclegis tilaa femara tilaa arava tilaa fosamax tilaa zyvoxtilaa canasa tilaa tadora tilaa vytorin tilaa sanctura tilaa imitrex tilaa sinequan tilaa allegra tilaa ziana tilaa emflaza tilaa requip tilaa vega extra cobra tilaa zomig tilaa cleocin tilaa aventyl tilaa cycrin tilaa motilium tilaa lozol tilaa premarin tilaa ovulation test tilaa filitra professional tilaa silvitra tilaa lopressor tilaa viagra super fluox force tilaa pamelor tilaa pradaxa tilaa tessalon tilaa vfend tilaa abilify tilaa vfend tilaa diovan tilaa zyvoxtilaa allegra tilaa aventyl tilaa vytorin tilaa sumycin tilaa lozol tilaa relpax tilaa tenoretic tilaa lioresal tilaa actoplus tilaa mentax tilaa fosamax tilaa aciphex tilaa sanctura tilaa levitra professional